Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Edgeri #14181 üzenetére

    Párhuzamosan nyomom a három karaktert, hogy a story is több szálon fusson. :) Egyébként a játék meg is kérdezi minden küldetés befejezése után, hogy az aktuális karakterrel játszol-e tovább, vagy másik fajjal folytatod. Én folyamatosan váltogatom: marine-predator-alien.

    A marine esetében eddig egy fegyverrel tudtam zoom-olni, ami egy high-tech scope-os pontlövő fegyver - nagyon hatékony, pontos lövés esetén egy darab lőszerrel már fröccsen is a sav az alien fejéből és kaput. Mondjuk vannak hardcore nehéztüzér androidok is, na azoknak ezzel a fegyverrel sem elég az egy lövés. Érdekes ez a fegyver, mert a scope-on keresztül nézve meglátod vele az ellenfelet a fedezékek/falak mögött is (afféle röntgen távcső ez), igaz, átlőni nem tudsz a falakon vele. Amúgy nem is hiányzik az aim-down-the-sight mód, mivel annyi irányból tudnak jönni, hogy ha így lövöldöznél, akkor egyszerűen nem látnád a perifériádat és véged is volna. Nameg vicces is lenne lángszóróval, vagy smartgun-nal irányzékozni. Térdelni, guggolni, kúszni nem tudsz, de nem is igen volna rá idő, többnyire a backpedal-t fogod használni és azon leszel, hogy menekülj. Némelyik rész elképesztően hangulatos, teljesen olyan érzésem volt, mintha a Cameron-féle Aliens-t nézném, ehhez a zene is hozzájárult.
    Predator-ral külön szívás, hogy eleinte csak a sima látásmód és az emberekre kihegyezett kékes látásmód van meg, az alien-ekre érzékeny infra nincs. Ez marhára megnehezíti a dolgot, mert a kékesben az alien-ek szinte nem is látszanak, a simában meg ugye látszanak - már ha nincs sötét. Namost sötét azért van itt-ott. :)

    Így, hogy mindhárom fajjal túl vagyok 2-3 küldetésen, még mindig azt mondom, hogy jó kis játék lett ez. A grafikával nincs különösebb bajom, nem csúcsgrafika, de nem is mondanám gyengének, szerintem a kor elvárásainak megfelelő, a modellezés nagyon penge, az alien-ek, katonák, predator-ok nagyon szépen kidolgozottak és mozgásban is nagyon jól néznek ki. Szerintem nehéz is lenne ennél szebb grafikát készíteni úgy, hogy ilyen sebességgel, élvezhetően fusson a játék - pláne PS3-on. Szóval szerintem megéri az árát, a multi is nagyon pörgős és hangulatos.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák