Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz benecz #10458 üzenetére

    A multiplayer teljesen ingyenes, semmi pénzedbe nem kerül. A Store böngészése is ingyenes, demo-k, fim trailer-ek, egyes képernyőtémák szintén, nagyritkán kisebb/egyszerűbb full játékok is ingyen letölthetők (na nem a nagy címekre gondolok).

    70-80 eFt körül kezdődik: erre azt mondom, hogy már így is nagyon nyomott ár, tekintve, hogy egy 8 magos procival szerelt gépet kapsz, ami nem mellesleg Blu-Ray lejátszó is egyben (elismerten az egyik legjobb Blu-Ray lejátszó a piacon). Mindemellett másik oprendszer (Linux) is telepíthető rá (az új Slim-re viszont már nem), beépített WiFi van benne. Szóval relatív, hogy megkérik az árát, szerintem nem, abszolút korrekt áron adják.

    A multi jó-e? Hát, szerintem ez az egyik dolog, ami miatt igazán érdemes konzolt venni. Hatalmas élmény, korábban csak single-t nyomtam minden játékban, mostmeg kb. úgy néz ki, hogy egyszer, max. kétszer végigtolom a single-t és minden időmben multizok, mert sokkal jobb. Nekem semmi bajom nem volt még egyik játék multijával sem, rengeteg szerver van rengeteg játékossal, bármikor tudsz játszani rögtön.

    Grafikát illetően nem lehet egyértelműen állást foglalni. Van, ami Xbox-on néz ki jobban, van, ami PS3-on. A proci a PS3-ban egyértelműen erősebb és van is benne még erőtartalék, az Xbox GPU-ja viszont szebben dolgozik sok helyen.

    A kontrollert tekintve nekem is a PS3-é a kényelmesebb, szerintem nem véletlenül nem változtattak rajta semmit már a PS1 óta: bevált, az emberek többsége szereti ezt a kiosztást/elhelyezést.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák