Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz znagyznagy2 #7584 üzenetére

    1. Az előttem szólókkal ellentétben én mindenképpen lebeszélnélek arról, hogy CRT-t válassz. Egyrészt már nagyon nem is van olyan felhozatal, amelyből kompromisszummentesen fel lehetne vállalni megfelelő készüléket, másrészt meg ne visszafelé lépkedj. Tekintettel arra, hogy nem írtad, hogy inkább PC-s felhasználásod lenne, ezért az LCD-t nem javaslom, analóg TV-adásra, DVD-re sokkal inkább a plazma ajánlható. A felhasználási körödet elnézve neked is bőven elég a HD-Ready.

    2. A nézési távolságodat figyelembe véve pedig az 50"-os képátló a tökéletes élményhez. Persze ha spórolni akarsz, akkor a 42" is megváltás lesz a 72 cm-es képátló után, de én nem vennék ma már 50" alatti TV-t ilyen nagy helyre.

    3. A ghosting terén ma is igaz az, amit a Pana-ról 1,5 éve irkálok ide: a Panasonic TV-i kezelik legjobban ezt a problémakört - van ugyan ghosting, de minimális és gyorsan el is tűnik, abszolút nem zavaró, semmit nem fogsz észlelni belőle, hacsak nem kopp sötét szobában nézel kopp fekete képernyőt 30 cm-en belülről. Átlag felhasználásnál semmit nem fogsz észlelni.

    4. Kiváló plazmákat lehet már kapni 200 eFt-ból, fullHD-t is, HD-Ready-t is. Az általad leírtakat figyelembe véve neked is a Panasonic 50X10-et ajánlom: 200-220 eFt között megkapható, HD-Ready 50"-os (127 cm) plazma, idei modell, korrekt fogyasztással, tökéletes képtulajdonságokkal. Pár HSZ-szel följebb egy friss tulajdonos írt róla épp élménybeszámolót, de én is csak jót tudok elmondani a modellről. Nagyon korrekt ár/érték viszonyú készülék.

    Get Moded!

Aktív témák