Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz gyuszos #67958 üzenetére

    Nálam sem a legszimpatikusabb technika ;-)

    Be is kábeleztem utólag szépen parkettaszegély fölé rakott kábelcsatornákban a lakást, ahol kell (ethernet és koax) , de a konyhában az egy szem rádiónak (régi, de amúgy nagyon jó TEAC, nem akarok lecserélni a hangja miatt) nem tudok kábelt húzni, vagyis nagyon szem előtt lenne... A benne lévő wifi meg valamiért nem szereti az új routeremet :-( Ezelőtt már volt három különböző AVM Fritz!Box-om, mindegyikkel tökéletesen működött, ezzel meg szól egy kicsit, és Connecting, pedig ott van piszok közel hozzá a router.

    Gondoltam arra a 128-320kbit/s-os adatfolyamra elég lesz a Powerline is ;-)

    Na majd meglesem a fázisokat (kicsit félek tőle ;-) , illetve jó ötlet!!! Keresek kismegszakító kapcsolgatással olyan konnektort, ami egy fázison van a kamrával (ahol minden kütyü "kezdődik", és az egyik Powerline adapter is ott van) , átdugom oda próbára a másodikat, hogy ott mit tud, strabil-e, stb.

    Csak furcsa, hogy a Tenda tökéletesen működött (mondjuk sebességtesztet nem futtattam a kapcsolaton, mert csak a rádió lógott rajta, arra meg elég volt ;-) , a "jófajta" AVM meg nem :-(

    Köszi az ötletet, üdv: Vasti

Új hozzászólás Aktív témák