Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    A Powerline árak aljáról szeretnék eszközt vásárolni, és ott 13-15.000 között vannak TP-Link 500 mbites és 1000 mbites kütyük párban (amiből összesen 2 pár kell). Hosszú-hosszú évekig voltam TP-Link párti, de sorra dobták fel a talpukat idő előtt a routerek, így legutóbb ASUS-t vettem. Ebben az árkategóriában a TP-Link korrekt pwline termékekkel van a piacon? Nekem a legegyszerűbb kell, amibe 'A' oldalról bedugok egy kábelt, és amiből a 'B' oldalon kijön egy kábel - ezen nem lehet semmit elrontani, igaz? :)

    Olyan felhasználói vélemények érdekelnének, amiről nem beszélnek a cikkek, tesztek. Azt már olvastam itt, hogy a ház kábelezésétől sok minden függ. Ebből a szempontból szerencsére jó a helyzet, egy gonddal kevesebb miatt kell aggódjak. Másik jó tanács az volt, hogy netről rendeljek elállási lehetőséggel, mert ha nem tetszik, vissza tudom küldeni. Szuper ötlet!

    Az elhelyezése mennyire kritikus? Milyen eszközök tudják bezavarni, mitől érdemes távolabb tenni? Hosszabbító erős negatív hatással van rá? Van olyan kivitel, amibe van beépített aljzat, abba bele lehet tenni bármit, vagy hasonló effekt állhatna fent, mintha hosszabbítóba van kötve? Szünetmentes tápegység okozhat bármi torzítást?

    Lehet kell készüljek plusz kábelekkel, hosszabbítóval, hosszabb UTP kábellel, ezért fontosak ezek a kérdések.
    Egy kis, pár városban működő szolgáltatónál vagyok. Folyamatos hálózaterheléssel emelik a szolgáltatásukat, eddig 100/10 voltam, jelenleg 200/20,... majd 1 hónap múlva lesz 800/60-as szolgáltatás.

    Köszi. :)

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák