Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz HellGreg #45228 üzenetére

    Hoi!

    Most némileg azért vannak kérdőjelek részemről:

    1.: UPC Connect Box esetén a Pumageddon probléma ismert előtted? Bár a UPC topicban vannak, akik esküsznek, hogy náluk nincs semmi probléma a CB-vel. Már azt is a fejemhez vágták, hogy én csak ne írogassak negatívan a CB-ről, mert nekem nincs. :DDD (Pont azért álltam meg a 240Mbit-es csomagnál, mert ugye e felett anno automatikusan adták a CB-t, illetve most már mindig ezt adják.)

    2.: Noha azt írod, hogy a UPC váltás óta áll fent a hiba, és ezek szerint mondjuk a Wifi probléma nem valószínű (hiszen akkor a Telekomos netnél is jelentkeznie kellett volna), azt írod, hogy 4G mobilnettel is jelentkezik. Ez alapján viszont akkor mégse a UPC a ludas. A 4G mobilnet hol volt rákötve a hálózatra, az ASUS RT-AC52U routernél? Mert ha 4G esetében is jelentkezik a jelenség, és pont ugyan úgy, akkor tényleg opció lehet, hogy az otthoni hálózatnál vagy a gépednél van valami probléma.

    3.: Egyébként mondjuk ha játszik az ember, én is a kábelkapcsolat mellett kardoskodnék - a Wifi erre a célra nem annyira optimális.

    4.: Az eredeti kérdésedre például válasz lehet a Microsoft Message Analyzer.

    5.: Azt próbáltad már, hogy a gépeden minden más felesleges folyamatot kilősz játék közben? Kaspersky-stól, minden háttérben futó marhaságostól (Skype, Wargaming tools esetleg, stb.)?

    6.: Függően a hűségidőtől, még lehet bízni abban, hogy ha a Vodafone megveszi a UPC-t (elviekben nyárra várható, hogy a különféle versenyhivatalok jóváhagyják ezt), akkor ők hoznak valami pozitív változást. Persze kissé hurráoptimizmus, lévén például a német Vodafone a szintén Intel Puma SoC-al szerelt FritzBox! 6490-et adja a legnagyobb csomagjaihoz, dehát a remény hal meg utoljára :)

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák