Új hozzászólás Aktív témák

  • lacam

    aktív tag

    Sziasztok,

    Kérlek engedjetek meg nekem mégegy kérdést...lehet -sőt biztos- hogy nem ebbe a totyikba tartozik, de látom az itt lévők kenik-vágják a TP-link routereket oda-vissza.

    Ugye említettem hogy katyvasztengert kell pár héten belül csinálnom -ami még nem is akkora baj, kihívás- de viszont felmerült egy kérdés, mármint hogy a jelenlegi T-home-os 10Mbit-es csodát leváltva egy USB mobil stick-el járható lehet-e a családi internetszolgáltatás. úgy, hogy nem kell beruházni még 8 egyéb hálózati eszközre.

    Tehát, adott jelenleg egy T-home-os csoda, majd utánalógatva egy router, ami ossza az IP-t meg minden jóságot (WIFI)...node, ha a router WAN portjából diszkonnektálom a T-cuccot, megoldható-e a routerrrel megetetve azt a bizonyos USB sticket, hogy arról ossza az új, immár gyorsabb netet (amit a T.....r biztosít számunkra -<mosoly>, <reklámpofa>, <csillanó fehérfogsor>-) Gondolom vannak olyan routerek, amik elboldogulnak az ilyen USB-s eszközökkel (visszaolvastam, pár post-tal ezelőtt valaki SIM-es megoldást keresett...én USB-set, és hátha a TP-linkünk elkezelgeti.)

    Tehát a sokéves TP-link TL-WR1043ND elboldogul egy ilyen USB stick-el? Én úgy gondolom hogy az USB csatlakozó pusztán tárhely csatolására szolgál...de ne legyen igazam.

    Köszönöm, és bocs az OFF-ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák