Új hozzászólás Aktív témák

  • kristoph08

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tettem már fel korábban kérdést, de arra nem sikerült megoldást találni, valamint azt gondoltam, hogy sikerül megtalálnom, de végülis nem.
    Azzal a problémával állok szemben egy ideje, hogy össze vissza ugrál az internetem sebessége, valamint 2 gépen is mérve nem ugyanazt a sebességet adja. Azért kezdtem el foglalkozni vele, mert az elején, 5 percenként el is ment az internet és nem is jött vissza egészen a modem újraindításáig. Hívtam szerelőt, de megméregette és azt mondta, hogy nem tud mit csinálni, mert ő a laptopján rendes sebssséget mér, de a gépemen nem.
    Na most azóta már 100 lehetőséget kipróbáltam, jelenleg az a helyzet, hogy pár órája szereltem be egy új hálókártyát, mert azt gondoltam, hogy az alaplapi lan csatlakozó a hibás, de nem a hiba a még mindig fenn áll. Egyszerűen fele akkora sebességet mérek a gépen, mint mondjuk a wifi-re kapcsolódó laptopon, ha átdugom a modemből jövő kábelt a laptopba akkor ott is jó a sebesség, de ha vissza a gépbe akkor már nem. Valamint délután az asztali gépen jó volt a sebesség 40Mb/s körüli, azonban pl. torrent letöltésekor csak fele akkora sebességgel tölt, kb. 20 Mb-el. Most este már torrenten is és akárhol nézem nem megy feljebb 15Mb-nél. Ha most átdugom a laptopba a kábelt akkor azon 30 Mb körüli sebességet mérek.
    Mindent próbáltam már… új lan kábel, új hálókártya, wifi kiiktatása, de semmivel nem változik. Valamint ha most este a wifi nélkül a modemből a kábelt a gépbe dugom, akkor az internet sebessége nem megy 6 Mb/s fölé sehogy sem.
    Ha bárkinek bármilyen ötlete van akkor kérem ossza meg, mert már a falra mászok ettől!
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák