Új hozzászólás Aktív témák

  • Pöttön

    őstag

    Sziasztok!
    SOS-be kellene sűrgősen egy kis segítség.
    A munkahelyemnél én vagyok a kinevezett mindenes, többekközt a számítógépekért felelős, és meg gyűlt a bajom az egyik géppel.
    Pontosabban az egyik boltban van 2 régi gépünk (P4 3Ghz, 768Mb ram 120Gb PATA HDD), mindkettőn Xp van, az egyik a főnök gépe, amásik a pénztáras gép.
    Most vett a főnök egy újjabb, de használt gépet (C2D e8400, 2gb ram, 80 Gb Sata HDD) és ezen az új gépen pedig Win 7 van, és az Istenért se tudom megosztani a benti xp-s géppel, az új win7-es re kötött nyomtatót. Szóval a cél az lenne, hogy a kinti pénztár gépnek (win7-es) nyomtatóját szeretné a főnök a régi Xp-s gépével is használni.

    Sajnos én már ott megakadtam, hogy a 2 gép lássa egymást a hálózaton. Az xp-nél csináltam egy hálózat2 nevű hálózatot, mindkét gépnél bevan kapcsolva a fájl, és nyomtató megosztás, a win7-es géppel tökéletesen működik a nyomtató, az Xp-s gép mégsem látja.
    Mi lehet a baj, a megoldást ha lehet kérni akkor szájba rágósan írjátok le légyszi, nem vagyok otthon ebben a hálózatos dologban, főleg Win7-nél....

    A segítségért előre is 1000 köszönet! :R

    [ Szerkesztve ]

    A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák