Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Hadr0n #28790 üzenetére

    Én újraindítanék mindent (modem, router) és utána is próbálnék egy speedtest-et. Gondolom tréhomos neted van, na már csak azt kellene tudni, hogy milyen (ADSL, Koax, Optikai).
    Ugye mind a három típusnál előfordulhatnak hibák, bár optikainál ritkább, illetve Koax és ADSL esetén fontosak a jelszintek is, de mindenféleképpen be kell jelenteni a szolgáltatónak, főleg hogy ha nincs meg a garantált se, persze a garantált ha jól tudom, akkor megint függ a net típusától is, érdemes utána nézni.

    btz: És hogy gondoltad? Maximum konverterek elhelyezésével lehetne megvalósítani (Ethernet over Coax), de egyébként hülyeség, hacsak nem legalább 2 kábelt viszel el egymás mellett ami 4 érnek felel meg és 100 Mbit/s-nak, de az meg hogy néz ki.
    Mindenesetre talán olcsóbban kijössz, ha konverterek és plusz eszközök helyett UTP kábelt veszel. De egyébként megoldható.

    kenny123: Hát én még erősítőről nem hallottam, csak repeater-ről, ami pedig jelismétlőt jelent. Valójában olyan mint ha erősítene, de mégse.
    Ajánlani csak annyit ajánlanék, hogy ha lehetséges, akkor olyan repeater-t vegyél, amilyen a router(amit "erősíteni" akarsz) típusa, hogy véletlenül se legyenek problémák.

Új hozzászólás Aktív témák