Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby-007

    tag

    válasz itanczos #1117 üzenetére

    Mivel ide azért erő kell nem működhet szerintem másról, mint hálózati feszültségről, de szünetmentesre még rá lehet kötni, hogy akkor is működjön, ha elmegy az áram. Van itt másik link is, de nagyjából itt is hasonlóak az árak, némileg talán olcsóbbak.
    [link]

    Viszont megéri szerintem, mert elég sok vízkárt láttam már és azt nagyon jó lenne megelőzni, én ezért gondolkodom rajta. De még tetézi a problémát nálam, hogy ahol a regiszterek előtt a vizet el lehet zárni nincs bent konnektor így az okos konnektorhoz előbb be kell vezetni oda az áramot is :-(

    De nekem ezekben az összes rendszerben az nem tetszik, hogy nem elég szabotázs védett, ha lekapcsolják az áramot és szünetmentesen van akkor arról nem kap infót, hogy megszűnt az áramforrás és nem küld jelet, ha meg, ha nem szünetmentesen van akkor vége is a dalnak, tehát komoly riasztó rendszert ezekből kialakítani nem lehet. A hozzákapcsolódó kamerák meg szintén tápot igényelnek. Nem nagyon értem ezt az egészet, ha nincs áram nem lehet e kamerákkal sem benézni a kecóba? Nem igazán találok ezekre a kérdésekre sem fórumokon, sem használati utasításokban, sem videókon infót. Ez nem foglalkoztat senkit?

Új hozzászólás Aktív témák