Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz Dave567 #14775 üzenetére
"81fokos a kártya" nálam volt belőle pár darab(gépeket pakoltam vele össze),de ilyet sose láttam....vagy vedd el a radiátor mellől a gépet,vagy tedd a cuccot normális jól szellőző házba..
A gpu hőfokra értettem nem a gpu hotspotra,az lehet 81 fok körül...úgy általában ami nálam volt 5db 3070 tuf 60fok környéke volt a gpu ,70-75 fok a gpuhotspot..de ha a hs 81 fok az nem gond még...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
tényleg nem bactatásból', de ha már itt vagy, mért "gondoltam" alapon vásárolsz? : )
mikor kijött már "mindenki" tudta hogy ez a két kártya egál, csak több vramos a 2080ti, az meg két éve volt
ha a 3070 sok garos és nem sokat fizettél rá akkor mondjuk jól jártál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Puma K
nagyúr
válasz Dave567 #14782 üzenetére
Az MSI Afterburner fent van?
Vagy valamilyen más VGA szabályzó program?Ha igen, akkor meg kellene nézni a ventilátorszabályzást, hogy ott milyen beállítások vannak alkalmazva.
A 2080 Ti milyen gyártmányú és típusú volt?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Milka 78
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Pontos típust nem írtad. Nekem TUF RTX 3070 O8G V2 Gaming van. Sixpack mintájára tehetnél ide képet. GPU-Z sensor fül, Max értékek látszódjanak. Lehet szét lett szedve és szarul összerakva, vagy kimaradt a paszta
Most nézem, hogy a hirdetésben is látszott hogy 82 fok-ot produkált. [link][ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
mcs
veterán
válasz Dave567 #14808 üzenetére
Ezen szerintem vagy elmozdulhatott a hűtés valamilyen külső behatástól, vagy a paszta veszítette el a hővezetési képességét, én legalábbis így jártam az előző 1660 Super Gaming X-szel, amit teljesen újan, bontatlanul vettem, ennek ellenére fél évig bírta normálisan tartani a hőfokokat.
A garanciális bohóckodást elkerülve inkább szétkaptam és újrakentem, azóta kifogástalan.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
válasz Dave567 #14818 üzenetére
Wisszanézve a hwinfo képedet, ott jónak tűnnek a dolgok a magas hőmérsékletet leszámítva.
Bár a 83 fokos hőkorlátnak lehet 90 nek kéne lenni. De igazából nem érte el a 100 fölötti hot spot is baromi magas.
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
TiMoN
senior tag
válasz Dave567 #14830 üzenetére
Csak visszatérő probléma a folyamatos játékcrash. Nem értem már mindent próbáltam.
Asus Dual 3070 8g. Feltettem a gyártó oldalán található drivert, frissitettem is a legfrisebbre.
Vicces, hogy 1070-el semmi gond nem volt ezzel meg folyamatosan. Nem jó úgy leülni játszani, hogy na mikor dob ki. Vicc, beszéltem Asus supportal is azt mondták tuti szoftveres furmark nem lép ki az fut simán... Nem értem, valami ötletetek lenne? lassan kukázom a kártyát azt jön vissza 1070 inkább-TiMoN-
-
arcitec
addikt
-
Grave_444
nagyúr
válasz Dave567 #14840 üzenetére
Amígy 90-100% ventilátor mellett 80 fokos a GPU, hotspot meg ki tudja addig kár bármiről is beszélni. Én mondjuk visszavinném az eladónak, ahogy tettem is, igaz ott az egyik ventilátor is rakoncátlankodott.
Pasztázás után nézd meg ugyanezt, GPU-z-vel kiegészítve, ahol az emlíett hőfok is látszik.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dave567 #14837 üzenetére
Figyi én csak egy húzott 8700k-val megyek 2560x1080p@144hz-en és bár hagy benne, de azért még élek.
Te ettől nagyobb feldontáson használnád a kártyád a procid meg kb egy szinten van az enyémmel ergo még jobb helyzetben vagy mint én.
Különben ha a 2080ti alá jó volt a procid akkor egy alapon futó 3070 alá meg főleg jó lesz
Az online botleneck kalkulátorokat meg meg ne nézd, mert eret vágsz amúgy meg egy kalap ganéj az egész, csupa kamu és saccolás.Grave_444 : Hot spot 106.5 és akkor még hol van a nyár
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Dave567 #14857 üzenetére
Ja, az már más oda mehet nagyobb cpu, pénz kérdése. Most már csak azt nem értem miért pont a GPU-val spóroltál? Egy Asus TUF már bőven majd tökéletes lett volna ..
De ha ennyi a keret! Nekem is 9600K van a 3070Ti-hez és amikkel játszom 1440p-re teljesen rendben van, kalkulátorok ide, vagy oda. Egyébként játékra nem annyira sarkalatos a cpu
pl nekem a 9600K - nál nem érné meg nagyobb cpu (már ami mehet a 1151 lapba).[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
sixpak
nagyúr
válasz Dave567 #14952 üzenetére
Elég régóta használom, sehonnan nem bannoltak.
Mellesleg ha bannolnának, akkor az az Icue miatt lenne szerintem.
Az azért rendesen belenyúl a dolgokba, ha a Monitor Screen feature aktív, márpedig játékoknál mindig az.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- DELL RTX 3070 8GB GDDR6 DUAL Eladó! 92.000.-
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest