- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Találtgyerek #114 üzenetére
Holnap kiderül..
Volt már fent talán iPonon 3070 nem valami "csúcs" típus és 310 volt tehát nem igazán 500 euró jelenleg..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Rony949
őstag
válasz Találtgyerek #114 üzenetére
"ha nem szállnak el nagyon az árral"
Pont ez az, hogy ma délelőtt fent volt iPonon az egyik verzió 314k-ért. Szóval az ár nagyon nem jó. -
veterán
válasz Találtgyerek #120 üzenetére
Az pedig a jelenlegi áraknál egy nagyon jó ár!
Bár szerintem megy az még lejjebb, ha valamikor lesz végre készlet.
310 körül van a reális ára...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Andor22
aktív tag
válasz Találtgyerek #450 üzenetére
Igen
Hétfőn érkezik is -
Yamaken
csendes újonc
válasz Találtgyerek #996 üzenetére
Hali. Nem, power modeban van a kartya. Kiprobaltam a quiet modeot is de en tulzottan sok kulonbseget nem vettem eszre a ventik hangjan es a homersekleteken sem a 2 mode kozott, pedig fuleltem erosen. Jatek kozben meg ugysem szamit mert max hangon megy a fules, ha lonenek mellettem azt sem hallanam nem hogy a ventiket.
-
Yamaken
csendes újonc
válasz Találtgyerek #998 üzenetére
Egy Cooler Master MasterCase H500P Mesh hazban van. Szerintem eleg jo airflow van benne. Lehet a homerseklethez az is hozzajarul hogy a gep alig par centire van a forro radiatortol de ebben nem vagyok biztos. De majd a ventikkel meg megprobalok jatszadozni bar szamomra az sem a vilag vege ha felmegy 75 fokig ha hozza az elvartat teljesitmenyben.
[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz Találtgyerek #1235 üzenetére
Annyira ügyesek ezek az emberek, megérdemlik a pénzt(smil3y).
Azt hittem egy időben, hogy aprón tiltva van az új cuccok hirdetése pont ezért, de hát nincs.
Nem lehetne erre valami petíciót, vagy ez a fajta gyorsklikkelés, lehúzás totál szabályos, egyet értenek vele erkölcsileg az adminok?
Abbahagyom ezt, mielőtt még engem tiltanak, de elgondolkodtató, hogy legalább a hardverapróról lehetne őket elűzni jofogásra....[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Találtgyerek #1338 üzenetére
Ne forgasd ki a szavam légy olyankedves ,és a Zalman házam elég vicces ,de már lassan 5 éve meg van és nem volt időm vele foglalkozni.
Nem egy Lian ,de tiszta ,rendezett ,kulturált állapotban van és hűvösen tartja az alkatrészeim. -
fury1337
csendes tag
válasz Találtgyerek #1945 üzenetére
Igen, stock beállítás volt minden.
Egyelöre szenvedek OCval, +150 core clockkal crash
-
fury1337
csendes tag
válasz Találtgyerek #1958 üzenetére
Jelenleg teljesen zárt, hangszigetelöbb házam van, valamint tinnitusom Nem szokott soha feltünni, hogy zúg a gép, ha hangos ha halk, ez sztem teljesen szubjektív dolog. dB-t meg nem tudok mérni
-
KisBundi
őstag
válasz Találtgyerek #2564 üzenetére
Ez már túlzás érte az Alzán is.
-
arn
félisten
válasz Találtgyerek #2564 üzenetére
Mult heten ilyen volt az osztrak mediamarktban 650ert
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz Találtgyerek #2627 üzenetére
nem hinnem
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Pist@bácsi
őstag
válasz Találtgyerek #4521 üzenetére
Hát ja. Az Aorus hajszállal átlépte a bűvös 13k határt 4K optimized alatt, ami jól néz ki
de gyakorlati haszna nincs.Játékok alatt nem ezekkel a beállításokkal fut, pláne nem 300 watton. Ott meg kb ugyanazt hozza, mint a legtöbb 3070.
TUF eredményekre kíváncsi vagyok. Elég jókat olvasni róla. Nem lepne meg ha lelépné az Aorust.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #5237 üzenetére
Ma délután megpróbálkozok vele, még sosem alulfeszeltem . Asus GPU Tweak II-ben nem is találtam opciót rá, felteszem helyette az MSI AB-t.
Alulfeszeléskor a TDP limitet 100%-on kell hagyni vagy ki kell tolni? Ez az egy nem teljesen világos.
-
őstag
válasz Találtgyerek #5267 üzenetére
Blender Victor testje még segít kideríteni mennyire stabil.
-
titán
válasz Találtgyerek #5271 üzenetére
Akkor mi lehet az ok? Nem is közelíti a kártyája a tdp limitet.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kurby
csendes tag
válasz Találtgyerek #5279 üzenetére
Annyit írtam már ide ezzel a problémával, hogy lassan mindenkinek elege lesz belőlem
Amúgy Corsair RM650X-el.
Csak tápot szerezni nagyon nem tudok most, és mindenképpen ki akarom zárni a lehetőséget, hogy a vadi új kártya lenne hibás. Nem esne jól a garis vacakolás de a szerencsémet ismerve lehet ez lesz -
kurby
csendes tag
válasz Találtgyerek #5281 üzenetére
Sajnos az sem opció. Amelyik ismerősömnek a legjobb a gépe abban is egy noname 500W-os táp van amire semmiképpen nem merném rákötni.
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #5278 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz Találtgyerek #5287 üzenetére
Nem szabad hogy leessen annyira!
98-100% között kell hogy legyen.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
z123456z
őstag
válasz Találtgyerek #5540 üzenetére
Kínomban visszanéztem párezer hsz-t, és nagyjából azonos eredmények születtek ezzel a kártyával. Úgyhogy nincs már pánik.
De köszönöm.Amúgy ment a GPU Z, csak már jég vége volt, amikor képet csináltam, használhatatlan. Azt hogy kell, hogy a maximumokat rögzítse?
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz Találtgyerek #5540 üzenetére
-
z123456z
őstag
válasz Találtgyerek #5657 üzenetére
+omfgk
X1 van fent. De oda kellene ülnöm, hogy lássam, és összeálljon, hogy miről is beszéltek. Ha ezeket megbiritgálom, kell e még mást is, pl venti?
-
addikt
válasz Találtgyerek #5713 üzenetére
4K-ban talán van 35% előnye, de 1440p-ben már csak 25%.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
aradebil2
senior tag
válasz Találtgyerek #5785 üzenetére
Továbbra sincs egy jós sem a topicban ha jól tudom, egyelőre tovább drágultak a kártyák az év első munkanapján. Történetileg január végén, februárban kellene lennie egy minimumnak a hardverárakban, de a COVID, a bitcoin, és a nem megfelelő kihozatalok miatt lutri az egész. Teljesen felesleges várni ha az embernek 1-2 hónapon belül kell kártya szvsz. Nyárra talán már más világ lesz, de kitudja addig hány mutáns vírus, új import/vám szabály lesz még, és mennyire megy fel a bitcoin ára. Ha megteheted és van pénzed most kártyára, akkor szerintem vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
KisBundi
őstag
válasz Találtgyerek #5814 üzenetére
261 volt.
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #6797 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz Találtgyerek #6816 üzenetére
Nem terheli jobban....csak másként használja, az ea fórumon volt erről szó,én nem vágom ezt de más "utasításkészletet" vagy mit használ és jobban előjön ha valami nem stabil az oc miatt,mind gpu,mind cpu téren...
Talán Abu ezt jobban kifejtené,ott is a respawn programozója írt erről..[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Találtgyerek #6973 üzenetére
Hát akkor már semmi sem biztos
-
BeZol
őstag
válasz Találtgyerek #7393 üzenetére
GameRock 250/280W
GameRock OC 270/330WVolt nálam GameRock OC is, hiába tudta a 330W-ot, ha 2085MHz-nél feljebb nem bírta a chip (szilikonlottóóóó)
Szó szerint csak bezabálta a magas fesszel a több áramot, de a magasabb fesz ellenére sem tudott 2100MHz-et sem kiköhögni magából, holott 1.0V-on betonstabilan vitte a 2085MHz-et, de még 1.062V-on sem ment neki a 2100MHz. A TDP limit 1.043-1.062V között volt meg 330W-al gazdálkodva.Most pl. ami nálam van sima GameRock ez is ilyen.
1.0V-on 275W-os maximumot látva stabil 2085MHz (játék és benchmarkstabil), OC bios-szal ez sem jut feljebb.Úgy tűnik legutóbb elég szerencsés lehettem az MSI Gaming X Trio-val, ott a 300W-os Suprim X bios-szal betonstabilan tudott 2115MHz-et játékra, 2130MHz-et benchekre, ugyanakkor ott meg a memória volt bénább, +1200-ig volt stabil, a 2 palit kártya viszont +1400-on is stabilnak tűnt nálam (bench alatt 1450-től láttam artifactokat). Ez ugye megint szilikonlottó este
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
válasz Találtgyerek #7400 üzenetére
Szerintem rettenetesen bazári lett a gamerock verzió
Bár ma már kb bármit elfogadnék, csak legyen normális áron.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
bisiz
tag
válasz Találtgyerek #7393 üzenetére
Köszi! És ezek a 2000 körüli tuningok hány % teljesítmény +-t adnak? Megéri ezzel bíbelődni egyáltalán?
[link] ezt néztem egyébként. Szerintem egész korrekt ár érte.
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #7921 üzenetére
Jó kártyát szereztél, gratulálok hozzá!
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #7937 üzenetére
Úgy is van jól, hogy a Strix halkabb. A Tuf az közép kategória az Asusnál, Strix a csúcs.
De azért a TUF-nak sincs oka szégyenkeznie, jól sikerültek nagyon.
-
daveoff
veterán
válasz Találtgyerek #7937 üzenetére
Nekem SUPRIM van, de még teszt alatt. Ezt viszi játék alatt is, az a 2220MHz az top érték játék alatt ~2100on megy. A GPU-Z kép pár óra Warzone után készült. A superposition nekem nem ad olyan jó eredményt, a proci miatt talán, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz Találtgyerek #8024 üzenetére
Gaming X-en talán kicsit jobb chip volt, vagy a fene tudja. suprim máshogy boostol. Hűtése viszont nagyon komoly, és halkabb is sokkal, meg jobban is néz ki. Éppen hogy befért a házamba, nincs fél cm hely a kártya és kraken radiátor között. Zárt, rosszul szellőző házban is jól teljesít a hűtése.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kicsako
őstag
válasz Találtgyerek #8287 üzenetére
Ezt ennyire pontosan nem tudom, viszont van már magyar kirendeltségük is, így szerintem ott is lehet gariztatni.
-
addikt
válasz Találtgyerek #8287 üzenetére
https://www.caseking.de/en/guarantee-and-warranty
Free Returns at Caseking
In case of a revocation / withdrawal of one or more items with a (total) value of at least 40 Euros or in case of a justified claim due to a material defect, all customers residing in one of the countries named below will receive a DHL postage stamp within one to three business days upon submission of the RMA form that entitles you to free return shipping to us. Returns from all other countries or returns from Germany with a (total) value amounting to less than 40 Euros receive no free shipping stamp and must bear the shipping costs themselves. Unfortunately, we are unable to accept packages sent freight collect. However, in certain cases we can still reimburse your shipping costs after having processed your return. (see further below for more information)Ez ránk is vonatkozik.
Tehát ez még nekünk magyaroknak is megérheti.
----Szerintem a caseking.hu nem foglalkozik garis ügyekkel. Főleg nem magánszemélyek esetén.
De elég kesze-kusza az oldal...[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #8379 üzenetére
Jöhet, kép is és teszt is!
-
Erdei88
veterán
válasz Találtgyerek #8402 üzenetére
Szép kis gyűjtemény, várjuk a teszteket!
-
Elek Botond
tag
válasz Találtgyerek #8402 üzenetére
Ez igen!
Gratulálok hozzá!És köszi a teszteket, kíváncsian várom.
-
kicsako
őstag
válasz Találtgyerek #8406 üzenetére
Milyen konfiggal lesz tesztelve?
-
SzlobiG
félisten
válasz Találtgyerek #8436 üzenetére
3070 ott van a gpu-z képen.
-
kicsako
őstag
válasz Találtgyerek #8436 üzenetére
KFA2 RTX™ 3070 EX Gamer
-
apollo12
veterán
válasz Találtgyerek #8434 üzenetére
Hát az én tuf-om azért jobban tuningolható 2070mhz 1.006v +1000mhz mamóval, feljebb nem is érdemes menni mert sajnos 270w tdp limit igy is necces
-
Dobi 562
addikt
válasz Találtgyerek #8434 üzenetére
Köszi a teszteket! Jó az a TUF, na!
-
őstag
válasz Találtgyerek #8456 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz Találtgyerek #8458 üzenetére
Én ezért is keresgélek, hogy ténylegesen hogy is vannak lefedve azok a modulok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó modifikált R9 380X
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest