Új hozzászólás Aktív témák

  • tombar

    senior tag

    válasz Speed® #8560 üzenetére

    "A Ti/448 ugyanazt a magot használja, mint a GTX470, csak tuninggal, ennyi." lehat h te a paraméterekre gondoltál, de nem azt írtad. jó lenne pontosítani, mert így elég nehéz követni. az meg egy másik dolog h egy felvarrt, csiszolt gpu már mennyire jelent tuningot.
    "És mint ilyen, nekem az 570el együtt egy butított valami érzetét kelti" a gf110 struktúráját vágdossák meg, de ez nem azt jelenti h valami buta is. egyszerűen arra piacra nem kell több, vagy csinálsz hasonló architektúrát, vagy "lebutítod". sajnos a fermi downgrade elég rossz hatásfokú. szerintem ez jórészt a túl bonyolult compute vonal miatt volt/van.
    12es ágam elbírja, csak azért nem mindegy h mennyire terheled le. a 480 nagyon megenné, a ti448 még nem.
    a 480 meg lehet h nálunk, zöld szívűeknél nagyon jó ár/érték kategóriával rendelkezik, de elkél hozzá kapásból egy combosab táp, a refhűtéseket ildomos cserélni. így már más a biankó.
    "És mondom ezt úgy, veled ellentétben, hogy 560TIről váltottam a 480ra ;p" sajnos én egy x300sevel nyomom, de közel voltál. btw tervben van egy 560ti 448 core, de nagyon remélem h a 670 közel azonos árban lesz. jó lenne 80nál többet nem kidobni rá. habár amilyen oligopol piacon vagyunk... kicsit sem kartellkedés az egész...:S

    Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

Új hozzászólás Aktív témák