Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz havast #6470 üzenetére

    Néhol leírod, másszor meg csak közlöd, milyen vaskos CPU-limited van, miközben folyamatosan saját magad limitálod a rendszeredet a buta grafikai beállításokkal, elavult szoftverekkel. Nem a benchmarkra izgulásról van szó, ami azokra jellemző, akik pl. sosem GPU-eredményt írogatnak, hanem összpontszámot. :P

    Az emberek józanabb része azért vesz erős VGA-t, hogy maximális grafikai élmény mellett játsszon, nem azért, hogy buta beállításokkal bizonygassa, milyen CPU-limites a rendszere. Ami nagyon érdekes, az az, hogy a HD4870-em az említett játékokat (-Crysis, ill. Red Alertet nem használtam) csökkentett órajelekkel viszi/vitte maximális grafikával, végig magas FPS-számmal! :DDD Tehát már azt is rosszul állítottad be. :((( (Vagy csak simán AMD. :P ) Jut eszembe, a legfrissebb játékokat is simán viszi (-Metro maxon, ill. CoP-nak kell egy minimális butítás), ezért is várok ki a vásárlással.

    +1X elmondom: azért kell a CPU a játékok többségének, mert nem használják ki a VGA-t! Ezért az általad hajtogatott CPU-limit csak relatív. ;)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák