Új hozzászólás Aktív témák

  • koviandri76

    csendes tag

    válasz CHIPman #9343 üzenetére

    A Net Startot egy új telefon kipróbálásával sikerült tudatlanul használni, már másnap letiltattam az ügyfélszolgálaton mert elég nehéz volt rájönni, hogy miért használ mobilnetet a telefon a wifi helyett amikor az előző nap a megrendeléskor nem kértünk mobilinternet csomagot, mert wifivel szerettük volna kipróbálni. (ZTE Blade gyenge wifi esetén pikpakk átvált mobilnetre ha van) Egy sms után már tudtuk is, hogy így volt. Ha jól emlékszem 24Mb után kaptuk sms-t amit gondoltam, hogy az előző napi mobilinternet csomagok ( havi 500Ft-os is van) tükrében egy két ezer forint lesz, majd kifizetjük gondoltuk. Éjjel a ki nem kapcsolt telefon még hozzátett okosan pár Mb-ot 96Mb lett mire letiltattuk a Net Startot. Addigra már vert a víz mert megnéztem a tarifát a neten. Hát arányaiban súlyosan eltér a többitől ez a kis "alapszolgáltatás". 13Ft/10kbyte!
    Ha tetszik a kutyakakiba éppen hogy csak beleléptem és már ki is ugrottam belőle, de ez 50ezer forintba került. Kár ezt megint bizonygatnom mert úgysem hiszi el az aki nem került ilyen helyzetbe.
    Te aki kioktattál és továbbköltötted a hasonlatot nem gondoltál arra, hogy egy vak ember is sétálhat a járdán? Talán hány kakiba lép majd még bele, de hagyjuk is ezt már tovább.
    Hidd el, hogy nem hülye gyerek vagyok aki eszetlenül netezgetett és most kiveri a balhét és rinyál feleslegesen. Ha lett volna emberség a szolgáltatóban az ilyen eseteket is mint a miénk elengedné. Ha nem engedi el az csak azt bizonyítja, hogy számít az ilyen bevételre is.
    A helyzet az, hogy a hatóság már elmarasztalta a T-Mobile-t az ügyben, ezen már kár vitázni.
    Jogtalan volt az, hogy automatikusan írásbeli szerződés nélkül szolgáltatta a Net Startot.
    Szerintem a mi előfizetésünkre sem tehette rá automatikusan a Net Startot úgyhogy a pert biztosan megnyerjük ellenük de gondolom, remélem nem fog addig húzódni az ügy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák