Új hozzászólás Aktív témák

  • madmike

    őstag

    sziasztok!
    szeretném a tanácsotokat kérni,illetve hátha van valakinek tapasztalata az ügyben.
    régi fajta 500Mb-os mobilnetem van, aminél még van túlforgalmazási dij (1ft/10kb :W )
    Eddig elég szokott lenni, igy nem foglalkoztam a leváltásán,de ma sikerült tullpnem a keretet. Ezzel nem is lenne gond,mert elérem a limitet, ök küldik az sms-t, én meg letiltom a mobil adatforgalmat a telon, csakhogy ok 13:42-kor küldték az sms-t, hogy 12:20-kor elértem 505mb-ot. namost, a két idöpont között majdnem másfél óra telt el, ami alatt én bőszen használtam a mobilnetet és kitudja mekkora adatforgalmat csináltam.
    én ugy gondolom nem kéne kifizetnem az 500mb elérése és az sms fogadása közötti adatforgalmat, hiszen én mit se tudtam. lekértem az adatforgalmamat a 1730-on, de mint utolag kiderült az csak 6 óránként frissül, igy onnan még 500mb alattit kaptam.
    felhivtam a T-mobile-t, ahol azt mondták, ha megkaptam a számlát,akkor forduljak feléjük panasszal. Hát nem tudom, nekem itt sántít valami, szerintem hamarabb kéne lépnem. Erre ök azt mondták, hogy pontatlan adatok hiján nem tudok lépni, majd ha frissül a számláló, ahonnan sms-ben lekértem, majd akkor lehet panasszal fordulni feléjük. De könyörgöm, nehogymár ne lássa hogy én mennyit forgalmaztam, ez nevetséges. Szerintetek mit csinálja?

    "Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan

Új hozzászólás Aktív témák