Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz re_mod #10376 üzenetére

    Akkor hívd fel a 1430-at és ügyintéző kikapcsolja az alapértelmezett átirányításokat. ;)

    bajaki
    Szerintem foglaljuk össze! Alap/arany/platina, azaz minden szinten "normál" áron veszed meg a készüléket, ha lejárt a hűséged vagy már csak 30 nap van hátra. Ha arany/platina kártyás vagy és 2 éves hűséget vállaltál, amiből letelt 18-23 hónap, akkor "előrehozott" áron vehetsz új készüléket. Ha most létrehoztál korlátozott kelszót, akkor hamarosan kapsz egy véglegesítő kódot postai levélben, úgy már akár ügyintéző is meg tudja neked rendelni a készüléket, úgyis várnod kell még 28-áig.
    Ha új előfizetéssel veszel készüléket, akkor persze a hűség lejártával visszamondhatod a régi számot, ha neked megéri a plusz macera.

    albiosz
    A Domino Quick csak egy terméknév, később semmit sem jelent, hogy szóbeli szerződéskötés történt (ha visszaküldted a kódot 15 napon belül), ugyan olyan Domino szám, mint a többi, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá.
    Szóval igen, ingyen válthatsz előfizetésre (a neveden van?), akár hűség nélkül is, és Like díjcsomaggal is kérheted az előfizetést, ha a díjcsomag feltételei teljesülnek.

    Jojo5
    Ha kaptál kárszámot, akkor irány a szerviz, és önrész ellenében szervizelik.

    Dyno
    Nézd, a leírásban több ellentét is van, ez így nem lehetett, szóval a fórumon ne várj megoldást. Például:
    1.) Ha nem elsején van a fordulónap és 128 kbps-ra korlátoztak, akkor neked nem Go!Net-ed van, hanem RelaxNet-ed. Nem lehet, hogy augusztus 27-e után lecserélted a Go!Net csomagodat RelaxNet-re? Mondjuk abból a legkisebb is 4GB...
    2.) Ha RelaxNet-ed van, és 16-a a fordulónapod, akkor a 13-án érkezett SMS-ben nem szerepelhetett elseje, mert az Go!Net fordulónap lenne, és az ráadásul 32 kbps-ra lassít.
    3.) Ha 16-án van a RelaxNet fordulónapod, akkor ma már normál sebességgel kellene netezned. Ugyanakkor a héten belefutottam egy RelaxNet-es ügyfélbe, akinek aznap volt a fordulónapja, meg is kapta a keretet és a rendszer levette a korlátozást, de a hálózatba nem ment át, vagyis csak lassított sebességgel tudott netezni. Háttércsoport azonnal javította.
    Azt fel tudom ajánlani, hogy ha privátban megadsz egy elérhetőségi számot, akkor visszahívlak délután rögzített vonalról és telefonszám+jelszó ellenében átnézem a szolgáltatásaidat.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák