Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz kali #103497 üzenetére

    "Ha új hívószámmal köt szerződést az új szolgáltatónál, akkor adott előfizetésen azt a hívószámot nem lehet úgy lecserélni később egy meglévő, másik szolgáltatónál lévő hívószámra, ez jogilag nem lehetséges."

    ez a fo problema, a tobbi ertheto.

    A vodanak kb. annyit fizetek,mint amit itt kineztem,szoval a valtas nekem mindegy,hogy megtortenik-e vagy sem.
    A tv kifuto,csak online rendelheto,raadasul nagyon jo aron van, igy lehet,h mar holnap elfogy.
    A 70-es a szamom 15 eve megvan,arrol nem tudok lemondani.
    Ha nem kerek mobil elofizetest,akkor nincs reszletfizetes.

    Muterom mobilja a Telekomnal van,bejelentkezett,kerte a tvt az elofizu melle.
    Az ugy jo lett volna,mert akkor vagy maradok a vodanal,vagy majd a tvtol fuggetlenul athozom sajat nevre a szamot egy masik szerzodesre,a tv torlesztoket meg anyunak adom.

    Ez ott csuszott el, hogy miutan kivalasztota,hogy a meglevo mobil melle keri,berakta a kosarba,a kovetkezo lapon mar telefonszamot kellett valasztani.
    Vagy rossz helyre klikkelt (telon beszeltunk), vagy az o elo mobilhusegere nem adjak oda,hanem kellene meg 1 simet kernie.
    Azert csodalkozom,mert elotte a fizetendonel csak az o havidija+ a tv torleszto jelent meg,nem pedig 2 mobil dija + a torleszto.

    Gondolkoztam meg azon,hogy atvaltom az itthoni upc tv+ net parost telekomra,de baromi draga. Szerintem telekomot csak az vesz otthonra,akinel nincs digi meg upc,

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák