Új hozzászólás Aktív témák

  • Vermilion69

    aktív tag

    Mercutio_: azért fontos a bill. mert 10 ujjas vakon írok, ahogy a gépírók és ahhoz nekem kell, hogy normál bill legyen, hagyományos elosztással.. szóval ez is ugyanolyan fontos, minthogy ne kelljen több kg-val rohangálnom minden nap az egyetemre.. de ahogy elnéztem elég sok gépecske van, aminek normál billentyűzete van, a kis mérete ellenére is..

    Igen, azt tudom, hogy a 131 jó, az tudom, hogy viszi, azért írtam pont, hogy azonkívül.. már nem sok helyen lehet kapni az 1017U és a 4GB verziót matt képernyővel, szóval kell egy B terv is.

    Arcszesz: Köszi, megnéztem őket, tényleg egész jóknak tűnnek... azt tudtam, hogy az N-es szériák gyengébbek, de hogy ennyire :/ amit kinéztem, az is egy N2930as procival rendelkezik, de letettem róla. A suliban van áramforrás a termekben, szóval nem kell fél napig akksiról mennie, max. 2-3 órát.

    Egyik barátomat is megkértem, hogy mondjon nekem valami jót, de azonnal lebeszélt az Acerről :( én úgy tudom, hogy már azért jobbak mint régebben, de még mindig nagyon ellene van.

Új hozzászólás Aktív témák