A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
STC Speed
(senior tag)
![[kép] [kép]](http://www.bbcworld.org/used/call-of-duty-4.jpg)
Call of Duty 4 várható megjelenés 2007 November 9
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
A játék honlapja:[link]
Videók és Képek:[link]
Előrendelés: ITT:[link] és ITT:[link]
A játék demoja:ITT[link]
és ITT:[link]
Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni:
Win7 alatt:
A mikrofonod bemenetébe be kell dugnod a mikrofonod, vagy bármilyen más jack dugót.(A lényeg, hogy valami be legyen dugva.)
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezés
Xp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra.
[ Módosította: RoyalFlush ]
Asus P5B|C2Q Q8400|5 GB RAM|HD 6850 1GB|Chieftec 450W

.:Kristian:.
(PH! addikt)
Nagyon állat játék lesz
zsear videó, a lövésnél még az ember is szétszakad 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Remington
(őstag)
rohadt jó játék lesz, már tűkön ülve várom
reméljük a multi is a hagyományokhoz hűen király marad
"Légy erős," -suttogtam a wifi jelemnek

Jasonchan
(őstag)
Ez a video most milyen korszakba játszódik?
Érdekes lesz mert a COD=világháború nem pedig helikopter meg ilyenek 
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

Dr.Én
(PH! addikt)
Azt nem tudni mikor jelenik meg?Biztos nagyon jó lesz
idáig nekem az össze rész nagyon bejött 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

STC Speed
(senior tag)
Azt mondják,hogy a játék vagy Vietnámban és Európában,vagy iraki háborúban fog játszódni.
Dátumot 2007 végére igérik.(sajnos nem biztos adat)[link]
Egy fejlesztő elszólta magát és a játék neve valószinüleg CoD 4,vagy CoD:Sequel.
PC re 99%,hogy kiadják...
[Szerkesztve]

Ősember
(PH! addikt)
ez a rész mennyivel több, mint az eddig megjelentek?
igazábol nem tudom miért ennyire izgi ez a játék, nem nyujt semmi ujat, vagy tévedek?
remélem ez a rész jobb lesz az eddigieknél...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

STC Speed
(senior tag)
Ahogy az Infinity wardot ismerem,sokkal izgibb lesz 
Új fegyóktól kedzve helikopter,54 es serverek,vezethető járművek,új grafikai motor.....sorolhatnám 
Biztos vmi nagyot alkotnak!

Remington
(őstag)
a single player igazából sose volt nagy durranás de a multi...ez nagyon hangulatosra sikerült

Ősember
(PH! addikt)
tehát csak a látványért lesz ez a játék ilyen marha jo?
nagy kár 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

STC Speed
(senior tag)
Hát singleben,lehet,hogy uncsi lesz.....sőőt...
Ahogy Remington mondta a multi lesz a nagy koktél!
[Szerkesztve]

Ősember
(PH! addikt)
viszont a multihoz meg majd gondolom meg kell venni az eredetit
szerintem nagyon battlefield felé modzult a játék
legalább is ott már mindent elsütöttek 3 éve, ami ebben a játékban most meg lesz...

STC Speed
(senior tag)
Pontosan!
Nem is bánnám ha meg kéne venni így elkerülhetőbb a sok csíter egy jó nagy BAN al!
Végre egy újabb favorit topik.A video elég jó és már nagyon várom, hogy megjelenjen.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Most ahogy végignéztem rendesen a videót rá kellett jönnöm, hogy ez nem is a cod.Teljesen más.Mintha valami swat vagy nem is tudom.Tisztára át lett alakítva.Én még várok valami képekre vagy videóra, de ez eddig nekem nem tetszik 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

STC Speed
(senior tag)
Sztem ez a CoD 2 átskinelve,mert érdekes,hogy ugyanaz a hang meg minden de ez a video nem biztos h cod... 
Tavasszal adnak ki hivatalos képeket
[Szerkesztve]

Remington
(őstag)
a 2-höz se kell eredeti game, reméljük h ehhez se kell majd 

STC Speed
(senior tag)
Nee ezt ne mond 
Nem tom ha csíterek nem lennének akkor jó a feltörés 
De sztem tanultak a hibából és account lesz így a bevételük se vész el 

STC Speed
(senior tag)
Valaki CoD 2 ma?

R3ĐßuŁŁ
(őstag)
Tényleg jó game lesz!

Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!

oxaher.
(lelkes újonc)
Kiváncsi leszek a gépigényre...
Szerintem kb olyan szintű lesz mint a cod2,max 1 kicsivel jobb.

cor
(őstag)
inkább adnák ki a 3at PCre 
ez a ''modern'' kor engem nem annyira érdekel
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(PH! addikt)
mondj szervert 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Atomgeszi
(őstag)
Nekem se jön be ez az ''új háború''. Ezzel tisztára elmentek BF felé...
Legjobb 2. világháborús FPS az COD volt sztem. De ha ezt kiadják,akkor elfogják rontani ezt a jó sorozatot, szvsz 
*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||

athomi
(PH! kedvence)
előbb vagy utóbb kell az újítás
múlkor este jót cod2-tünk 
Ide most nem tudtam mit írni.
Mindenesetre reméljük nem codos video.Habár lehet a video minősége miatt nem tetszik, de nagyjából le tudtam szűrni, hogy ez így nem teljesen jó.

STC Speed
(senior tag)
Sorry,ma már nem tudok
Itt szoktam lenni:195.228.155.23:28968
Unkown server only carentan SD
Nevem:SpeedX,Rider,BMW Power

(PH! addikt)
Holnap játszunk akkor egyet
én .:Kristian:. néven leszek

brazilok
(lelkes újonc)
Hühaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Én már nagyon levagyok maradva ha már megjelent a 4-is.Mert csak murtkor kérdeztem meg, hogy már meg jelent a 3-rom.De ha megjelent akkor léci adjátok meg az oldal cimét ahonan lelehet tölteni.
Elöre is köszi.
Hajrá Ronaldinho

STC Speed
(senior tag)
2007 év végére mondják.....majd küldök privit linket 
Ma 17 órakkor az unkownon leszek!!!

STC Speed
(senior tag)
Inkább X fire nevem sztechnika

brazilok
(lelkes újonc)
Hali.
Nagyon szépen köszönönöm.Majd ha valamibe tudok segiteni segitek.
Hajrá Ronaldinho

STC Speed
(senior tag)
Semmiség egy privit biztosan tudok írni 

naraku
(fanatikus tag)
Amugy a Cod 3 -mal mivan? azt halottam pc-re nem jelenik meg az se egy darabig..Amugy annak is elég jó a grafja lesz.
[Szerkesztve]

STC Speed
(senior tag)
CoD 3 él konzolokon(asszem az összesen)
PC-re 100%,hogy nem jelenik meg.

joshua7
(PH! kedvence)
Dettó.
A fenének kell egy BF2 klón.
Semper Fi
Keresgettem picit:[link]

STC Speed
(senior tag)
Köszi!
Jó kis hir!

Dotn
(fanatikus tag)
A video nem rossz, de szerintem ez mar nem az igazi Call Of Duty feiling. Persze ertheto,hogy nekik is kell a valtozas,de igy teljessen elvesziti a II vilaghaborus atmoszferajat,es valjuk be az volt az igazi.
Nagyon remelem a Medal Of Honor nem teszi meg ezt a lepest!!! Legalabb is most meg ne!!!!
Teljesen 1et értek
Én hallottam, hogy jön a 3, tök Happy, aztán ki se adják PC-re

most olvasgattam a topicot, nem II világborús lesz a Game. Biztos, sok újdonság lesz benne, ami jó és szép megminden, de.... 
"DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/

zeen
(újonc)
Egyetértek.Sok játék a modern világhoz fordult de COD egy jó kis igazi világháborús játék (volt).De még bármi jó kisülhet.

bLL^
(senior tag)
Sztem ez a video fake!
ezt írta egy gyerek hsz-be a video után: this isnt cod4 it is a game call alliance i think it being made for xbox 360

STC Speed
(senior tag)
Hát nagy valószinűséggel az,de elképzelés miatt linkeltem be. 

STC Speed
(senior tag)
A modern harci játékokban azt utálom,hogy minden gépfegyó távcsővel lézerrel van felszerelve és iszonyú erős.
Pl a CS:Source olyan mint ha 1 robottal mennék és 2 lövök a lábba és meg is döglik....és mindig ugyanaz a menet semmi taktika.(persze bocs aki imádja cs-t) 

bLL^
(senior tag)
CoD se jobb. 2-ben puska csipőtől felfele tuti halál, ha csipő alatt találod el még a kisujj is 90hp-t vesz le.

STC Speed
(senior tag)
Kinek mi,nem akarok vitázni,mert midnenkinek más a kedvence.
Amugy csípőtől igen ,de nem lábra 
Valaki nyomja CoD 3 on?

F3@R
(tag)
én tolom cod3-at konzolon.
nekem tetszik.
és csak azt szeretném még hozzáfűzni a csípőtöl fölfele puskalövéshez, hogy már az 1.3-as verzióban is sokszor 2-t kellett az ellenfél hasára lőni, természetesen headshot azonnali halál, de mellkasnál pedig mikor hogy....
a cod4-el kapcsolatban... ahogy elnézem a videót.. a gránátok robbanása szinte ugyan olyan mint cod3, a járműből kiszállás is, de viszont tetszik ez a sok fröcsögő vér
... ez az amit úgy igazábol hiányolni lehetett codbol... bár mp-ben már modokkal megoldották ezt a problémát...
a kilőtt rakéta robbanása is full cod3, de viszont amikor lelövik az embert, az összeesése nagyon jól meglett csinálva...
hát... én azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz 
[Szerkesztve]
Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu

Newyorker
(PH! addikt)
PC-re mikor jön ki?
★★★ friss csincsilla tenyésztáp és fürdető homok, akár postai úton is ★★★✔ ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★✔