Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    válasz Kékes525 #39618 üzenetére

    látom nem érted miről van szó pontosan.
    az ESR a 31-es főverzióra épül, ami egy kitesztelt verzió. (átment a nightly-tól a beta-ig, minden szinten)
    utána annyit kap frissítésként, mint mondjuk az IE főverziók. Biztonsági frissítést. Feature-ök tekintetében nem kerül bele semmi új, de ki sem kerül, így bugos sem lesz hirtelen egy frissítéstől.
    (amúgy itt sincs szó lassabb frissítésről, 6 hetente jönnek, minden főverzió kiadásával egy ütemben)

    aki akar 6 hetente idegeskedni azon hogy most mit b.sznak el megint, milyen kiegészítővel nem lesz épp kompatibilis, mi nem fog úgy működni ahogy megszokta, az nyugodtan használja a normál "release" verziót.

    a Mozilla akkor követte el a legnagyobb hibát amikor áttért erre az ütemtervre, követvén a Google Chrome-ot, ahelyett hogy inkább a megbízhatóságot tartották volna szem előtt, ahogy a Microsoft.

    természetesen nem azt mondom, hogy ragadjanak le egy verziónál, de felesleges ilyen gyorsan változtatni, ennyire gyorsan azért nem fejlődnek az webes szabványok, kb. 3 havonta, max félévente elég lenne egy-egy újabb feature-ökkel ellátott verziót kiadni, a mostani rendszer helyett.

    régen az 1.x, 2.x és 3.x korszakban sokkal jobb böngésző volt a Firefox, mint manapság. most le van butítva, egyszerűsítve, mindenhez szinten külön kiegészítő kell, amikor régebben 2 kattintással bármelyik user módosíthatott, programozói ismeretek nélkül is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák