Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    Hát gyerekek, tanács kellene :)
    Adott egy firefox 3.6.13 + windows 7 ultimate. A rendszer tiszta, nem buherált, Comodo és NOD32 fut az rendszeren felül, a többit kilőttem.

    Ez a munkagép, tehát nincs telerakva minden szrral.

    Firefox tegnap elkezdett "homokórázni", egyes lapoknál csak teker körbe körbe töltés helyett, de ha átrakom új lapra akkor néha betölti vagy sem. Azt hittem net gond, de ma reggel is művelte + másik gépen minden rendben, tehát nem a hálózat/router rosszalkodik.

    Flashre gondoltam, de újraraktam és akkor sem javult. Illetve szinte csak szövegeket tartalmazó vagy egyszerű lapoknál is beáll néha (pl googlet vagy PH-t néha abszolút nem hozza be, csak gondolkodik.

    Cookiek, előzmények, stb törölve lett, a végén már újra is raktam a Foxot kiegészítők nélkül.

    A rendszer 3 hetes telepítés és azért aggaszt, mert tavaly is így kezdődött XP alatt és bármit csináltam vele, 1-2 hóanp alatt eljutott odáig hogy nem töltött be semmit és csak a rendszer újrahúzása segített.

    gép elméletileg kártevőmentes, spybotot lefuttattam

    Ha van valakinek ötlete, megköszönném!

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák