Aktív témák

  • Lacopapi

    addikt

    Régen láttam már itt moderatort,mert nem volt szükség moderálásra,nagyon jól elvagyunk ebben,meg a másik topikban is. Nem mondom,mert nem lenne igaz,hogy állandóan a feszített munka folyik és kizárólag a Defy külső-belső életét szedjük darabokra,de könyörgöm,ez nem egy fizetett fórum,ahol kizárólag aktuális és szakmai kérdések jelenhetnek meg. Ha így lenne,akkor nem lenne ilyen remek a hangulat (néhány néha idetévedő kivételtől eltekintve),nem lennének ilyen segítőkészek a kollégák és nem menne ilyen gördülékenyen a napi nehézségek kitárgyalása.
    Úgy gondolom,hogy ami off van,az belefér az emberibb környezet érdekében.
    Ez nem börtön,ahol csak a zacskót ragaszd és pofabe. Ha meg igen,akkor lényegében az összes idelátogatót ki lehetne zárni,mert valamikor mindenki offolt már.

    Úgy érzem,hogy eddig eléggé jól sikerült az egészséges egyensúlyt megtartani- akinek ez nem tetszik,az nem idevaló és mivel nem kötelező sem olvasni,sem írni nincs ok,hogy itt legyen.Feleslegesen zaklatni emiatt a moderátorokat és felpiszkálni a többnyire nyugodt hangulatot meg kifejezetten aljas dolog - bárki is tesz ilyent.
    Számomra érthetetlen és oktalan. Pláne azzal szemben,aki az egyik legjobb fórumos,akár a szolgálatkészség tekintetében is.
    Szégyen.

    Shyciii...nekem soha nem megy a wifi,állandó az adatkapcsolat,így két napom van,vagy kicsit kevesebb,de az előirányzott 1 nap kényelmesen megvan :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák