Aktív témák

  • Joke21

    aktív tag

    válasz Lacopapi #27390 üzenetére

    Fárasztó ugyanazt hallgatni századjára is, hogy van bizonyíték arra, hogy van amelyik rom másképp viselkedik más alapokon. Nincs rá bizonyíték. Arra viszont van, hogy ennek semmi alapja nincs. Ez nem papír, ez így van. Sokszor lehetett itt azt olvasni, hogy ha valakinek nem ment valamelyik rom, valamilyen program, az biztos user error. Pl csak legutóbb a navi programnál. Érdekes módon, senki sem feltételezte, hogy a rom nem jó, hanem hogy maximum nem jól lett telepítve a progi, ergó user error. Amikor arról van szó, hogy valakinek a SEA alapon jobban megy a rom, akkor nem mondja senki, hogy user error volt a CEE alapon, hanem egyből az jön, hogy biztos a SEA jobb. Én elhiszem azt, hogy Te azt tapasztaltad, hogy a telefonodon jobban megy SEA alapon a mókolt rom, de ez csak tapasztalat. Lehetett nálad is user error a CEE alapnál.

    Egyébként próbáltam én mindent már mindennel, úgyhogy nem mondhatod azt, hogy csak beírtam. Semmi, de semmi különbséget nem tapasztaltam. Kiemelem, hogy ha alap romról van szó és nem magáról, hogy CEE vagy SEA van fenn a telefonon.

    Az, hogy Domerator telefonján nem megy jól a SEA, ami nálad hibátlan, az sem meglepő. Itt ugye ugyan az a kernel, viszont itt közre játszhat a hardver különbség. (Ha jól emlékszem, dominak bayer lencsés telefonja van, neked soc. Ebben nem vagyok teljesen biztos, de úgy gondolom, hogy Ázsiában soc-os telefonok kerültek forgalomba, így nem is optimalizálták annyira a kernelt a bayer lencsékre, így könnyen elképzelhető az amit leírsz.)

    Nincs rajtam szemellenzőm, addig, amíg ennek utána nem jártam, nem is mondtam, hogy nincs alapja annak, hogy számít az alap rom. De utánajártam, ezért leírtam, mi is a helyzet. Gondoltam egyébként, hogy Te leszel az első, akinek ez nem fog tetszeni. Én is mondhatnám, hogy vedd le a szemellenzőt! :)

    A lényeg: mielőtt megírtam az előző hozzászólásom, megfogadtam, hogy nem fogok vitatkozni ebben a témában, mert előre láttam, hogy nem lesz értelme. Vannak akinek a tapasztalat fontosabb és ezt el is tudom fogadni. A szándékom csak annyi volt, hogy leírjam az összegyűjtött információkat. Aki elfogadja, elfogadja, aki nem, az nem. Én itt ezt le is zárnám, hogy ne legyen komolyabb vita. Használja mindenki a telefonját úgy, ahogy jónak érzi és jól működik neki. (Pont most fontolgatom, hogy megpróbálok visszatérni a SEA-ra, mert nekem ezek a főzött romok nem jönnek be, csak a SEA-nak számomra vannak hiányosságai).

    Szerk: Utólag elolvasva, nem vagyok biztos benne, hogy a hangvitel visszaadta azt, hogy az eltérő véleményünktől függetlenül minden tiszteletem irántad.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák