Aktív témák

  • Higany_(R)

    csendes tag

    Úgy látom mindenki a "kinek fogyaszt kevesebbet" verseny első helyére van ráizgulva. :)

    Van itt olyan aki használja is a telefont... úgy értem amire való; kihasználva, hogy nem kell egy 2-3kg-os laptopp táskával szívni ha pl. kell egy e-mail elérés vagy esetleg meg kell nézni egy doksit, vagy netán távoli eléréssel kell támogatást adni 1bites ügyfeleknek... olyan perverz fícsörök mint ebay, paypal, netbank stb ne is kerüljenek szóba... vagy gyors utánanézés vminek a neten..
    Vagy pl használja valaki a telefon 5mp-es kameráját pl vonalkód vagy QR olvasásra? mert a 720p az marhára fontos mindenkinek... :) De arról nem esik szó, hogy van olyan alkalmazás amivel még OCR is megy és simán lehet doksikat digitalizáni, vagy gyors pdf generálás... arról meg ne is beszéljünk, hogy katt a névjegyre egy foto... recognize és már megy is be a telefonkönyvbe.. :)

    A fórum egyébként hasznos és köszönöm a segítséget.... a sebesség ok, a rendszer használható... egy f@sza kis digitális svájcibicska... még akkor is ha egy olyan amerikai aki, kínából származik :)

    Aki állandóan cseréli a romokat, gondolom a régi Nokiájával telefonál... mert az ébreszt akkor is ha nem megy az Alarm Manager, ami olyan sokat fogyaszt :)

    Booty Time mi vazze?! :)
    [link]

    MotoDefy MB526 2.3.4 1200+

Aktív témák