Aktív témák

  • tarnagy

    aktív tag

    Nos, kolléga urak (és HÖLGYEM!) visszaolvastam most jó pár oldalt, főképp az CPU-beállítási ügyet követve . Megvallom, nekem a "smartass" eleve nem volt szimpatikus. "Ügyes szamár" avagy "sajgó segg" (értelmezés kérdése, a név mindkét fordítása jó...) - ez nem túl bizalomgerjesztő. ugye? :D
    De komolyra fordítva: azt hiszem, domerator, kicsit hirtelen vágtál bele a kísérletezésbe, hiszen sajnos, nem tudjuk, hogy egy sor érték mit is jelent (bocs!)
    Ami a CPU és clk, vsel értékeket illeti, az elgondolásod, hogy jóval alább kell venni a tresshold-ot, szerintem nem volt elvetélt ötlet, de további kísérleteket igényel, lám, most már a 60 körül tartunk - az original, ha jól emlékszem, 86). Én is beszállok eme kísérletbe, az ondemand governor-nál maradva.
    Abban pedig tökéletesen igaza van Lacopapinak, hogy a készülékek erőteljesen különböznek egymástól, ezt már régóta hirdetjük, miért lenne másként a CPU-beállítások terén.
    Szóval:vesszen (meg) a smart ass! :o

    bruti01[/B
    Már rég meg akartam kérdezni: ki az az Esmeralda? Alpha, Beta vagy Ceda? És mi baj van a szemével szegénynek? :N Indítsunk gyűjtést, mint anno Isaura esetében?? :U

    [ Szerkesztve ]

    Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

Aktív témák