Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikemend

    senior tag

    válasz lazac_ #13294 üzenetére

    Nomármost a Horizon Go-t úgy vezetik ki, hogy helyette egyelőre SEMMI sem lesz, ergo se mobilon, se weben nem lehet tévét nézni. Vicc. Felhívtam őket, hogy ez meg mi, hiszen eddig mobilon és weben is néztünk tévét, így nem voltunk helyhez kötve. Emberünk széttárta a karját, hogy utána néz, mert ő sem érti, erre miért nincs megoldás? Hiszen elég lenne egy név-jelszót használni a belépéshez, de ehhez előbb az ügyfélportálukon engedni kellene a szolgáltatást. Igen ám, de nincs My Vodafone ügyfélportál a 29-es körzeteseknek. Így engedni sem lehet a My Vodafone TV-t.
    Tehát úgy találtak ki valamit, hogy közben a 29-es körzeteseknek a szolgáltatása csorbul, a net kisebb, tehát többet is fizetsz közben. Ez a pofátlanság teteje. És egy héttel a Horizon Go lelövése előtt sincs rá megoldásuk. Vagy csak én néztem mobilon és weben tévét? :F :Y
    Miközben a megoldás egyszerű lenne: a 29-es körzeteseknek engedélyezik My Vodafone nélkül is a szolgáltatást, és így máris a korábbi név-jelszóval be lehetne lépni az appba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák