Új hozzászólás Aktív témák

  • SzJoco_

    csendes tag

    válasz #79335424 #2367 üzenetére

    Úgy gondoltam - bár lehet, hogy rosszul - hogy a médialejátszás is egy többletfunkció, illetve azt is, hogy Ti használjátok az általatok megvásárolt terméket médialejátszásra is. Ezek szerint tévedtem, és Neked mindkettő van otthon.
    Azt, hogy ki és mit akar venni, vagy hogy ki mit vesz, nem hiszem, hogy bárki megszabhatja. A kérdésem arra irányult, hogy a leírtakat meg lehet-e valósítani androidos miniPC-vel, és ha igen, milyen módon.
    Ettől függetlenül nem kell kiabálni a másikkal.
    Másik része, hogy a médialejátszós topikban nem túl sok szó esik - ha egyáltalán van - az Androidos termékekről. Ezért is kérdeztem itt, hogy van-e ilyen.
    Valamint a 3. topikban, ami az androidos tv-boxok vásárlásához adna iránymutatást és segítséget, pont Te írtad, hogy van erre vonatkozó topik.... [link]

    Ezen kívül az autógyártóknál pontosan látszik az, hogy valamire nincs igénye az embernek, viszont ha valaki kitalálja, és megtapasztalod, rájössz, hogy ez neked is kell.... ilyen volt például az esőérzékelős automata ablaktörlő. Szóval ha mégis androidos TV-okosítót veszek, lehet, hogy azon fogok youtube-ot nézni, és nem a számítógépen, mivel most nincs ilyen készülékem, így nem tudom, hogy erre a funkcióra szükségem van-e. De miért ne vehetnék olyat, amit adott esetben sokkal egyszerűbb jobb tudással felvértezni, mint amit alapból tud. Illetve miért ne vegyek olyat, ami több mindent tud, mint ami egyelőre kellene?

Új hozzászólás Aktív témák