- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
forrest85
senior tag
Az MK808 folytatása. Hamarosan átveszi az MK908 az elődje helyét. Ezért is nyitottam új topicot.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
vlevi
nagyúr
Jól tetted!
De én még jó ideig csak olvasó leszek erre felé, mert várok egy olyan gépezetet, ami a +2 processzormagnál azért többet nyújt az rk3066-hoz képest. Jó lenne pl. egy teljes értékű Ubuntu. -
őstag
Jó ötlet volt az új topic! Én hosszas kivárás után elhatároztam magam egy ilyen mellett. Van esetleg valakinek ennél jobb alternatívája a 4 magosok közül? [EZ LENNE]
-
bigbuda
aktív tag
Köszi a topikot!!!
Pandawill.com-on még mai napon 10% kedvezmény az összes Android mini pc-re... így a legolcsóbb RK3188-as 2GB RAM-os 73$ körül mozog
Kupon kód: TVBOX10
amugy az mk908 mit akar jelenteni? az oké, hogy a rk3188 az a soc tipusa...
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
szegasztok, a tronsmart t428 szinten rk3188-as, az mk908-tol ha jol tudom annyiban ter el egyedul, hogy a wifi-t ket savon is tudja venni, 2.4 es 5 ghz-en, az mk908 ezt nem tudja, ezert a t428 valamivel dragabb. Tegnap kaptam meg, nagy nehezen a hozza valo driver feltelepiteset ma sikerult megoldani, a delutanom rament, de talaltam egy kommentet amiben megvolt a megoldas: ugy kell az usb-n keresztul a pc-hez csatlakoztatni a cuccost, hogy a stick oldalan levo reset gombot benyomva kell tartani kb 3 mp-ig, akkor aztan a windows ad egy hangot amikor felismerte, es utana mar a device mgrbol siman felmegy a driver a pc-re.
-
fPApi
őstag
Csak egy javaslat: a topic címéből a termékspecifikus MK908-at szerintem ki kellene venni, hiszen vélhetően úgyis itt fog landolni minden RK3188-as tulaj.
-
csjohnny
tag
-
-
csjohnny
tag
Ezt én is szeretném tudni.
Először mikor megjelent a geek-en 90dollár volt kb egy hónapja. Majd hogy elfogyott az első szállítmányuk lejjebb ment 88-ra. Megjelent a DX-en 87-ért most nemrég a geek lenyomta 86-ra.MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD
-
csjohnny
tag
Szerintem az év október-szeptemberében talán elképzelhető ilyen mértékű árcsökkenés. Valami mindig lenyomja az árakat, itt gondolok majd a nyolcmagos (octa-core ha lesz ilyen egyáltalán) utódokra, vagy valami más csökkentő tényezőre.
MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD
-
mjuti
tag
Töröltem a rendelést, full refund 6 órán belül ( PayPal ) szóval a Pandawill ilyen szempontból jó, nem kekeckedtek...
Tronsmart t428-at szeretnék, nem a 908-at, 5 gHz wifi megér annyi pluszt...szvsz
Valószínű geekbuying lesz, egyébként hol most a legolcsóbb?Akinek már van ilyen vagy volt az elődje, kell hozzá tapipad ( egér billentyűzet ) wifis vagy bt-os vagy elég egy szoftveres tapipad az android telón? köszi, mjuti
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
hali, nekem korabbrol a pc-mhez volt egy wireless billentyuzet meg eger, az usb portba dugva teljesen jol mukodik veluk a stick. A telefonos iranyitast is kiprobaltam tegnap, az egyik az Rkremotecontrol volt, a mediacenter resz turhetoen mukodott vele, de amikor az eger funkciot akartam hasznalni, rogton az elso erintesre osszeomlott tole az android rendszer es ujraindult, ezt valahanyszor kiprobaltam, mindig megcsinalta igy uninstall lett a vege. Ezutan a Droidmote-ot raktam fel a marketrol, azzal kifogastalanul mukodik, csak meg arra nem jottem ra hogy a Beach Buggy Blitz autos jatekot a g sensorral hogy is lehet iranyitani, a settings resznel mi is volna a jo beallitas. Mindenesetre az eger billentyuzet kombo szerintem pontosabb iranyitast tesz lehetove, persze megteszi a Droidmote is ha nincs mas lehetoseg.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
"teljesen jol mukodik veluk a stick"
Sőt. Ha megveszed az External Keyboard Helper pro alkalmazást, akkor full magyar billentyűzeted lesz, a virtuális bill. eltűnik a képről, működnek a billentyűzet multimédia gombjai, satöbbi.
Most is arról gépelek, majdnem olyan így fórumozni, mintha PC-n csinálnám. -
törölt tag
Csak egy könyvjelző, hogy visszataláljak. Én még várok a nekem tuti típusra. Nem csak a wifi hálózat a különbség. Nézegettem a különböző típusok specifikációit. Van egy és két usb -s, szellőzős, zárt, bt. 3.x (szerintem ezek a Mediatek modulosok), 4.x, stb, stb. Én megvárom a konkrét tapasztalatokat, mert ezek még nagyon első szériás cuccok, van még gebasz bőven.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
szegasztok, a tronsmart t428-cal kapcs, egyetlen dologtol eltekintve meg vagyok vele elegedve, jo kis kutyu. Ami problemas, de egyelore nem idegesit nagyon, hogy az antutu bencsmark nem fut le, a tesztgomb megnyomasa utan kb 2 mp-cel ujraindul az android. Lehet megiscsak kene vmi speci hutesmod a proci-hoz? Az antutuval ellentetben a 3DMark gond nelkul vegigmegy....
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Jobb Android mini-PC topicot nem talaltam, mint a tietek...
Valaki mas nyuz mar ilyesmit?
Erdekelnenek a tapasztalatok... (Ha van persze)
Udv,"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
őstag
Szia! Ez a négymagos miniPc topik. Csak mostanában indult, ezért várni kell, míg beszerzi páran és lesz elég tapasztalat. A régebbi kétmagosnak elég nagy topikja van, ha esetleg abban gondolkozol:
http://m.prohardver.hu/tema/mk808_dual_core_android_4_1_jelly_bean_tv_box_rock/friss.html
-
tvamos
nagyúr
-
fPApi
őstag
Valaki próbálta már az MK908-at USB-Ethernet adapterrel? Megy rendesen? Ha igen, milyen adaptert érdemes venni?
-
vitezfeher
tag
Működő Linux van-e valamelyikre?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz vitezfeher #36 üzenetére
Ma kerestem rá, Rockchip nem kifejezetten segíti a Linux verziók implementálását driverekkel és egyéb információkkal, egyelőre a 3066-ra van működő Linux, 3188-ra még várni kell rá. Odroidokra van minden, igaz, azok drágábbak is (nincs ingyen posta, külön meg kell venni a házat)
-
vitezfeher
tag
válasz GhanBuri Ghan #37 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát akkor azt hiszem, várok a vásárlással. 808-on működtetek Linuxot, de a multimédia nem használható rajta. Egyébként mi az az Odroid?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz vitezfeher #38 üzenetére
Szerintem magaert beszel a honlap:
Odroid"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bela12345
csendes tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a témával és tanácsot szeretnék kérni abban, hogy szerintetek melyiket lenne érdemes megrendelni az alábbi felhasználásra:
A következőkre használnám
- Média lejátszásra , fontos, a HD 1080p felbontás és az HD hang (5.1), jó lenne ha lenne optikai hang kimente. Le tudjon játszani DVD formátumokat, BlueRayt esetleg 3D-t is,
- Kötnék rá egy nagy kapacitású (4TB) diszket a dolgok tárolására, ezt jó lenne megosztani hálózaton
- Internet böngészés, YouTube, egyéb internetes videók
- Jó lenne ha fentiekért nem kellene nagyon belemászni a lelki világába
Szóval szerintetek milyet, melyiket?
Előre is, köszi a véleményeket, tanácsokat. -
stevyhard
csendes tag
Sziasztok, otthon vár a megrendelt 808 . Egy itthoni cégtől rendeltem, nem tegnap, de végre itt van.
Honlapjukon már az MK908B is kapható, 5e-el drágábban. Olvasgatom a fórumot a 808-ról egy ideje. A 908-ról mindenki várja a kézben lévő tapasztalatokat. Szóval jelzem, nálunk is kapható.[ Szerkesztve ]
-
vitezfeher
tag
válasz GhanBuri Ghan #44 üzenetére
Hát kívánok nekik sok sikert az árusításhoz.
-
tvamos
nagyúr
válasz vitezfeher #46 üzenetére
En nem vettem se taviranyitot, se tokot, se vonot. Valami 120..130 US$ volt... vagy ilyesmi...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest