Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Jamby18 #21785 üzenetére

    A box úgy látom szolgáltatói. Ez is prepaid, feltöltős előfizetéssel volt? Akkor kaptátok, amikor dvbt2 -re váltott az előfizetős szolgáltatás? Alapból minden kártyásnak küldtek ki boxot és az lett aktív 2020 elején.

    Ha így volt, akkor a műanyag kártya már régóta inaktív, nem az ezüst modul kezelte az előfizetést, hanem a boxhoz volt eddig aktív a feltöltős előfizetés. Gondolom ezért a boxon hangoltátok az adást be és hdmi-vel volt a tévével összekötve a box.

    Na az a box most nem fogja dekódolni az adást, mivel nem azt az előfizetést hosszabbítottátok meg, hanem új prepaid előfizetést kötöttetek, ami az új modullal van párosítva.

    Most a tévébe kell dugni az új modult és az antennát és a tévén sajátmagán behangolni a csatornákat. Ha a tévé magában nem képes a dvbt2 hevc adásokat fogni, akkor az pech. Akkor megpróbálhatjátok valahogy kiokoskodni az ügyfélszolgálattal, hogy az egyenleget át lehet -e tenni a régire mégis az újról. Vagy pedig a most aktív előfizetésben a box VSC ID-jét kéne betenniük a most aktív előfizetésbe az új modul VSC ID helyett. De csak akkor, ha a boxszal akarjátok használni az előfizetést. Ha a tévé maga képes kezelni a dvbt2 hevc formátumú adást, akkor nem kell hozzá a box, akkor az új modullal működhet. Mi a tévé pontos típusa?

    A mostani előfizetésed az új modullal aktív, nem a boxszal. A box egyébként valsz szintén a szolgáltató tulajdona, ha ingyen kaptátok átálláskor.

    Egyébként meg az ügyfélkapun meg lehet nézni, hogy milyen eszközök vannak az előfizetéshez. Az új előfizetéshez új fiókot kell gondolom regisztrálni. Havidíjassal lehet max 3 készülékkel használni egy előfizetést.

    (nekem például az ügyfélkapuban a havidíjas előfizetésemben van 2db inaktív régi kártya, 2db aktív set top box, amit küldtek átálláskor és plusz egy aktív kártya, amit akkor igényeltem, amikor még lehetett)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák