Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz czanga #94041 üzenetére

    Rendeltem egy Zotac GTX 1050 TI-t (gyári OC-s modellt, hőcsöves hűtéssel) az FX-6300 -as procim mellé. Átvenni még nem vettem iPonból, csak folyamatosan olvasgatok, és videókat nézegetek, és emiatt (rossz szokás, tudom :DD ) szálka az agyamban, hogy mi lenne ha GTX 1060 lenne helyette.

    Zotac modellnél maradnék mindkét esetben az 5 év gari miatt.
    Mivel amikor be lesz kapcsolva, akkor játszom vele, semmi másra nem használom, így a gari nekem többet jelent, mint a hangja, azzal együtt tudok majd élni. :)

    Úgy vettem észre (főleg youtube videókból), hogy ezzel a kombinációval olyan 40-50 FPS érhető el általánosságban, de ha a 1060 van a proci mellett, akkor ez a szám olyan 70 közt mozog. A legtöbbnél 4,5Ghz-en ketyegett a processzor. A két kártya közt van pénzben van 7-10.000 Ft difi, attól függ melyik modellt választom. Nehéz ez.
    Én viszont nem húznám a procim, mert ahhoz nem értek, ez mondjuk fontos lehet. Sokkal erősebbet pedig nem nagyon lehet venni ehhez a platformhoz úgy tudom, akkor vehetnék új alaplapot, procit, stb. Annyit nem játszom, csak ebből szeretném kihozni azt amit normálisan lehet, 1080p alatt, főleg single player alatt.

    mod:
    psu: Corsair CX400 (400W), ez még fontos lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák