Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz And #9951 üzenetére

    OK, nem akartam itt a részletekbe belemenni, pláne nem a fizika réteg sebességét vesézni, hiszen az eredeti hsz lényege is pont az volt, hogy a tényleges hasznos sávszélt megmutassam (az táblázat mint korában is írtam illusztráció).
    Csupán azt próbáltam elmondani, mit látott kali (ha 144.4-et látott volna, azt írtam volna le).

    Az is látható, hogy a 40 MHz-es csatornaszélesség minimum megduplázza ezeket az értékeket, nem pedig 'alig változtat valamit'.

    A fizikai réteg sebességét lehet megduplázza, a hasznos sávszélt (a linkelt mérések szerint) nem. Én pedig erre gondoltam. Nekem, ahogy vsz. a többségnek, oly lényegtelen azok az elméleti sebesség értékek amit nem láttunk a gyakorlatban.

    Az okok számomra (ahogy vsz a többségnek, akik csak használni szeretnék és nem elemezni), oly lényegtelenek.

    A fizikai jelzési / kódolási sebesség pedig továbbra sem 'marketinges' érték, hanem a legalacsonyabb szintű réteg sebessége, amelyről remélhetően senki sem állította, hogy közvetlen köze van a hasznos sávszélességhez.

    Az lehet, hogy senki nem állította, viszont senki (gyártók pláne nem) sem kapkodta el azt sem leírni, hogy mi marad a "legalacsonyabb szintű réteg sebesség"-éből mint tényleges elérhető sebesség.
    És mintha ezt még kali sem értette volna, aki azért nem csekély hsz-t írt ezen a fórumon...

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák