Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz TeeJay #74833 üzenetére

    értem. elgondolkodtató. ugyanakkor, ha jól értelmezem arról nincs tapasztalatod, amire nekem kell 100%ig pontosan... ergó h 2 gépen futó, sok szálas torrent mellett bármilyen mikrolagg nélkül ki tudja szolgálni a game-t. 1-2magnál pc-ben ugyebár multitask mellett belaggoltatja a dolgot, ha nagyon terhelve van (apró file-ok másolása). paraszt logikával a torrent szeletek is ugyanilyen terhelést hárítanak a router cpu-jára, ami alól nagy részben mentesíti a hwnat, amennyiben jól gondolom. sajnos a játék kódja maga is hülyén van megírva, az is mini csomagokból áll, ergó így mondhatni tripla torrentkliens terhelést kell kiszolgálnia "akadás nélkül" (2-3ms delay oké, 20-30 baromira sok, stuttering meg halál)

    vagy rosszul gondolom és hwnat esetén a router cpu-ja szinte 100%ban mentesül a torrent által generált terheléstől bármekkora szálmennyiségről legyen szó?

    (#74834) Dragon3000 : köszi szépen. nekem egyébként ennyi van az egyik gépen pl:

    (#74836) adika4444 : igen, a 14napos elállásra én is gondoltam, de fordított verzióban. ergó annyi esélyt lehet adok az asus-nak.

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák