Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz dio001 #48618 üzenetére

    szia,

    a felsoroltak közül az rt-n18u, ha wifi tekintetében elég a csak 2.4 GHz.

    hunkryo; így igaz, mivel a jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát, tehát nem kötelezhetnek rá.
    fontos megjegyezni, hogy ez csak akkor van, ha az előtte írtakat nem tudják teljesíteni, tehát nem kijavítható, nem tudják azonosra (vagy ha nem is azonos típusra, de tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra) kicserélni, illetve nem olyan a hiba, amivel használható ugyan, de csak kompromisszumosan így lehetséges megegyezni bizonyos összegű árleszállításban.
    amennyiben a router jó, csak a vásárlónak nem felel meg valamiért, nem teljesíti az elvárásokat, inkompatibilis valamelyik eszközével..stb. és mondhatni szívességből hajlandók másmilyenre cserélni, beszámítva annak az árába a korábbiét, de amúgy tudnák azonosra is tudnák cserélni, úgy nem megoldható az elállás.
    más a téma, ha bizonyítottan hibás a router és nem tudják azonos típusra cserélni, úgy nem hiszem, hogy tudnának bármilyen más típust adni, ami minden tulajdonsága, adottsága tekintetében azonos - legalább egy eltérés garantáltan található -, márpedig másmilyet nem vagy köteles elfogadni, úgy mehet az elállás, a vásárlás előtti állapot visszaállítása.

Új hozzászólás Aktív témák