Új hozzászólás Aktív témák

  • high5

    újonc

    válasz Intruder2k5 #32644 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ mindhármotoknak! Megnéztem az RT-AC68U-t (egyébként pont ezt ajánlotta közben egy ismerősöm is), 50 ezer forintos árával bőven még olcsóbb is mint számítottam. A 30ezres AC56U csak a sebességeben tud kevesebbet, stabilitás, átkapcsolás sebessége ugyanaz? Nem sajnálom rá a pénzt egyáltalán, szívesen vennék high-end routert is, viszont nem a pénzégetés a feltétlen cél, arra vannak jobb módszerek :). Másfelől nem szeretek számtech dolgokkal foglalkozni, inkább legyen jó ,de ne kelljen hozzányúlni évekig. Biztonság szempontjából van különbség, van amelyik tudja figyelni hogy valami behatolás történt?

    Akkor ha veszek egy AC68 vagy 56-ot mindent kihúzok a kis zte t-comos modememből, az asusokba tudom dugni a vezetékes netet közvetlenül és mellé a mobilnetes sticket. És mindent be tudok majd állítani, hogy menjen flottul? Aztán a router majd átvált magától mobilnetre amint szakadás van, azután pedig vissza vezetékesre, amint helyreállt a kapcsolat?

    Elnézést, ha evidens dolgokat kérdezek, csak szeretném biztosan jól érteni :). Köszi a válaszokat még egyszer és a türelmeteket ha hülyeségeket kérdezek :)

Új hozzászólás Aktív témák