Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    félisten

    válasz Dot #88796 üzenetére

    Szia,

    4K-hoz -erős túlzással- csak erős VGA kell, a proci másodlagos. Ha nem lesz 4K, csak 1440p, akkor is a VGA-ra hárul a munka nagy része.
    Vannak, akiknek elég a 6 mag, 6 szál (pl. nekem is), de multis fps játékokhoz inkább több szálas procit vennék, főleg, ha több évre tervezel.
    Én sima 3600-at vennék (az X nem igazán éri meg a felárát) egy jobb hűtővel. Ennek Inteles párja kb. az i7-8700, ám azok még használtan is többe kerülnek, mint az új 3600-as.

    Tuning:
    Az Intel húzható, de nagyon szerencse-kérdése, hogy mennyire, és milyen feszültség mellett.
    A Ryzent nem érdemes manuálisan tuningolni, a recept: PBO bekapcsol, és alulfeszelés. Ezzel kb. a maximumot tudod kihozni belőle. Manuál OC-val általában picit javul az egyszálas teljesítmény, de összteljesítményben van némi veszteség. (persze itt is akadnak "golden-chip" darabok, de azok a kivételt képezik)

    Várni?
    Ha még úgy sincs meg a monitor, és van is géped, akkor talán érdemes megvárni az év végét: 10. gen (itt nagy csodára nem lehet számítani) és új Zen.

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák