Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Sziasztok,
    le kellene cserélni egy asztali gépet laptopra nálunk, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek, megpróbálom behatárolni mire is gondoltunk az első hsz. pontjai alapján. :)

    Még idén meg kellene venni, december környékén. Nem tudom, hogy vannak-e akciók decemberben a karácsony miatt, vagy inkább érdemes várni januárig.
    Olyan 120-130ezer forintot tudnánk rászánni.
    Netezés, levelezés amire kellene és játék is jó lenne, ha menne rajta.
    Amilyen játékok szoktak futni a gépen. WoW, Dota2. Ezek fullhd felbontásban mentek eddig, nem tudom van-e olyan amin ez elmegy így, vagy itt kell kompromisszum.
    Minőség vs. teljesítmény: nem lényeg a sok kiegészítő hülyeség, ami mindenképpen kell az legyen normálisan megcsinálva rajta. (hűtés, akku, wifi, ilyenek legyenek jó minőségűek)
    SSD nem fontos, ha belefér persze jó de az nagyon megdobja az árát sajna.
    Eddig csak matt kjelzőt használtam, az bejön, jó lenne 1080p-s kijelző.
    Operációs rendszer nem kell.
    Egy olyan 500gb jó lenne ha lenne benne tárhelynek, meg legalább 4gb ram, emellé külön videokártya, nem integrált.
    DVD olvasó kellene bele, illetve ha lehet egy jobb webkamera. Ha csak valami szutyok minőségű kamera van akkor inkább nem is kell, mert ha nincs vényár akkor nem jó a képe akkor úgyis külső kell rá. HDMI kimenet kellene.
    Új gépet szeretnénk mindenképpen, akksi miatt félek a használttól.

    Ezek alapján tudnátok ajánlani valamit? Esetleg ha nem tudtok konkrét típust akkor az is elég, ha megmondjátok milyen processzorfajtával érdemes most venni ezekhez a felhasználásokhoz amit írtam, mert kicsit kiestem most ebből, nem követtem merre halad most. :(

Új hozzászólás Aktív témák