Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Dhampir #36953 üzenetére

    Nem találtam boltot ahol lehetne kani, ahol volt 400k bruttó. Én ennyit nem áldoznék be acerre, nem mintha másra igen:) :D

    Cyberpunk: Dellre van itt egy tag aki refurbished meg új gépeket is árul, esetenként elég kellemes áron hozzá lehet jutni gépekhez. Moszkító, de nem tudom hogy írja a nevét. És alfa156-nál is rákérdezhetsz, nála is szoktak lenni dell gépek, IPS 15.6 Precisiont már láttam nála.
    Illetve még egy ötlet ami működik. Delleknél nagyon jó a gar, ha találsz IPS panelt emberi áron gyakorlatilag NBD garos gépben nyugodtan kicserélheted a TN-t. Vannak már egész jó inspironok is 17"-ban, gart kiváltod NBD-re, kijelzőt cserélsz bőven 500k alatt maradsz. feltéve persze, hogy létezik emberi áron 17" IPS kijelző. 15.6-osok ára nem annyira vészes, 30-40k kinnről.
    15.6-ban van acer FHD 220k körül, de nem dícsérik annyira a kijelzőt, valszeg gép se jó. Vannak sonyk, nem vennék és vannak szintén dell és HP munkaállomások. Vagy a fentebb említett csere egy Dellnél. 15.6-ban több lehetőség van.

    szerk: brumi1024: Én is fórumban találtam az infot máshol, ezek szerint elavult.

    szerk2: Jah igen, felkiáltójeles szúnyog:)

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák