Új hozzászólás Aktív témák

  • pixelmester.

    aktív tag

    válasz Neurotoxin #6814 üzenetére

    oké, hogy minden naviban ugyanaz a kínai proci van... az apple laptopokban is ugyanaz a belső van, mint egy tesco-s laptopban... csak ugyebár a külső, meg a szoftver is számít!!!!
    De az tény, hogy a külsőnek akkor van jelentőssége, ha az ember elég komlyan használja!!! Nekem volt anno navon, meg wayteq, és ezek azért eléggé melegedtek egy egésznapos használat után. nem beszélve a silány tartókról, amiket nehéz állítgatni, és állandóan leesik a helyéről. hányszor keresgéltem vezetés közben a pedálok között ezeket a kínai navikat...
    viszont a garmin egyszer sem esett le!!! télen sem, ebben a kretén hidegben! reggel 7-kor felraktam a tartót, és éjfélkor szedtem le!
    Arról nem is beszélve, hogy a garminnak annyira profin meg van csinálva ez a gömbfejes tartója, hogy ez tetszik az egészben a legjobban! :) atombiztos, határozott, és mégis nagyon könnyű beálítani a helyes szöget...
    De bezséljünk például a kábleről!!! a navon-nál nekem a mini-USB csatlakozó teljesen kihajlott a i műanyagból, kellett is vennem másikat. Azért nézzünk csak eg egy Garmin kábelt, nem csak a kivitelezése jobb, hanem a struktúrája is!

    Nekem mondjuk egy szerencsém van, hogy nemkem nincs EUmániám, ergó nekem elég volt megvenni a magyar változatot, ami Garminban 27-ből megvan jogtisztán, ami ugyanannyi, mint bármelyik kínai cucc..

    Egyébként nem vagyok Garmin-buzi, csak idegesít, hogy valaki strapabíróságot és megbízhatóságot emleget igényeiként, itt meg ajánlják neki a kínai szarokat. Kíváncsi vagyok, hány kamionsofőr van, aki nem tomtommal, vagy garmin-nal nyomná...

    Kezdővezetőként én is egy szar navon-nal noymtam, bár jogtiszta igo volt rajta legalább :) de akkor nem is mentem 5ezer kilómétert havonta.
    Szóval, ha valaki csak azért venne navit, hogy egy hónapban egyszer odataláljon a balatonhoz, akkor én is valami olcsóbbat ajánlanék neki, nem Garmin-t.

    Azt elfogadom, hogy valakinek megfelel egy wayteq is, meg szerinte poénzkidobás a garmin, stb.
    de ha valaki kijelenti tényként, hogy a nincs különbség, vagy, hogy a wayteq az jobb.... azért az elég merész..

Új hozzászólás Aktív témák