Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz koxx #97308 üzenetére

    Tényleg faján megoldották a beállításokat.
    Én is jobban örülök ha szoftver nélkül lehet ezeket személyre szabni és nem értek egyet azokkal a fanyalgókkal akik rögtön azzal kezdik hogy "alján lévő led miatt forgatgatni kell".
    Nem értem hogy ilyen alapvetően 1x beállított dolgokat miért akarsz "folyton" állítgatni?
    Pl lift off magasságot tényleg naponta 2x allítgatod? Tényleg? Elhiszem, csak nem fogadom el hogy tényleg ez a legnagyobb baj. :D

    Szerintem inkább az a legnagyobb gond, hogy sokszor már annak örül a jónép, hogy ha fizethet olyan dolgokért, amiknek nem extra, hanem alapnak kéne lennie. Pl hogy szoftver nélkül is megtudom adni az 1x, vagy jó esetben max évente 1-2x beállításra kerülő dolgokat. Ez a folyamat jobban bosszant, hogy extraként tekintenek az emberek, mert bemesélik az átlag jónépnek hogy amit most feltaláltak az spanyol viasz, holott valamit csak újra bevezetnek. És persze az ünneplő megvezetett emberek leszólják a kérdezőket.

    Ez most nem a LED kijelzőnek és nem pont ennek az egérnek szól. Általánosságban értem, pl ezért tartozom a synapse szoftvert ellenzők táborába.

    De egyébként az hogy egy kicsike, nem bántó LED jelzi a töltöttséget, hogy villog ha tölteni kell, ezt extra kategóriában kell kezelnie a laikusoknak, mert anno megvezették a gyártók a népeket....agyrém.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák