Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz pinnacle #76753 üzenetére

    A köszönés utáni mondatban már úgy ütközik a 3 világ, hogy azt kéne tisztáznod, és abból kiderülne miért is értelmetlen a kérdés. DE:
    Egy IP címet (és portot) tudnia kell az internetes kommunikáló dolgoknak, de arra van a tűzfal, hogy ami nem várt, vagy nem engedett az ne tudjon bejönni. Ha torrentezel, akkor folyamatos, de egyféle kommunikáció folyik, amin nem igazán tud bejönni más is, különben az évtizedes torrentezés nem történne meg olyan formában, amilyenben történt... És eléggé nagy biznisz, ahhoz, hogy nagy legyen az esély a lyukakra.
    A vírusírtó teljesen más téma: az figyeli a dolgokat, de pl a torrentnél (ami fájlszeleteket kap) amíg nem áll össze az egész fájl nem hinném, hogy tudja azonosítani a dolgokat... emellett van még a futtatás/futás kérdése, az is teljesen más dolog, mint a fájl ellenőrzés.
    Hol és milyen jelszó cseréje befojásolná, hogy a torrenten leszedett dolog vírusos-e egyáltalán, és ha igen is, akkor a vírusírtó megfogja-e???

    Emellett kell tudni az IP-t ahhoz, hogy az IP-n visszajelző bármi-t lehessen portszkennelni... De IP felkutatás sem annyira, de annyira nagy feladat, bármely eszköz meg tud próbálni pingelni egy IP címet, még windows parancssorból is megy... Sokkal több kell a dolgokhoz, mint amennyire látszik, hogy gondolod.
    De ajánlom hogy nézz utána a dolgoknak, tényleg, tisztább lesz átgondolni utána a kapcsolatokat! :R

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák