Aktív témák

  • L7wy

    őstag

    Mondjatok már egy olyan AV-t vagy IS-t ami nem fogja le a gépet, bugmentesként viselkedik, jó a találati aránya, és a GUIja is megfelelő. Mint tudjátok kaspersky volt fenn, de mostmár bizonyos okok miatt csak Vistát használok, és nemépp erre optimalizálták. meg hát Norton és Eset kipróbálása után kicsit elkapott a speed feelingje. Csakhát Nortonnak a spamszűrője rossz, a tűzfala se valami...ESET meg hát khöm szóval nemjó, akárhogy is szerepel a teszteken, sokmindent be szokott engedni, meg ha megtalálja is , nemmindig távolítja el. Avira ugye szép és jó lenne, de a GUI ja nem a legjobb, meg ugy nemigen lehet ingyenesen ;) de egye fene még meg is venném ha tetszene. Ezek után én oda jutottam, hogy nem tudok mit feltenni, mert mindig csak kompromisszumokba ütközök, hogy "Fogadd el így vagy sehogy..." Bitdefenderről valakinek tapasztalata? Én használtam de már régen, milyen a 2009 es. Azt látom már h tűzfala gyenge.

    Én jelenlegi álláspontom szerint azt mondom, hogy nincs egyetlen tényleg kézreeső sem a piacon. Ez meg kezd olyan lenni mint OS szel, vagy windows, vagy linux, esetleg mac. És akkor válassz egy rakás közül, de egyik se jó.

    Vagy dobjak fel egy ESS/NAVGE - és várjam amíg beengednek valamit? És aztán tegyem fel Avirát vagy Kaspersky-t hogy leírtsam a vírusokat, aztán megint vissza ESS/NAVGE hogy élvezzem a teljesítményt valamennyire, és igy tovább?

    Nem ez sem jó így...

    Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

Aktív témák