Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Képzeljétek hogy jártam. Régóta fájt a fogam egy professzionális defragmenterre, hogy nem mindig a windows beépítettjét kelljen használni. A phazeddl.comról letöltöttem az O&O Defragmenter Professoinalt, ami állt egy keygenből és magából a programból. A keygent átnéztem a Counterspyval és az Avirával, de nem talált semmit és valahogy a programot eszembe sem jutott átnézni. Amikor feltettem megjelent egy háttérkép hogy kártevővel fertőződött a gépem és sürgősen vegyek meg egy antivirust. Mondom akkor ezt is leirtom mint az múltkor az XP antispywaret, de amikor elindítom az Avirát, három másodpercbe került az hogy átnézzen egy dll-t. Ez borzasztó, egy hét mire végez, egyszerűbb újrarakni a windowst.
    Újraraktam a windowst, végülis csak négy film volt az ami nem volt felírva, ezt a négy avit vesztettem.

    Azt hiszem leszokok a warezről, mert ez a mai warez egyre durvább. A mai bűnözőknek a pénzszerzés az egyetlen motivációjuk, vegyem a malware antivirusukat és adjam meg a bankkártyám adatait pont nekik amikor fizetek.

    De ami öröm az ürömben, a KIS 2009 végre normálisan fut mióta újraraktam a rendszert a Counterspyval.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák