Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    válasz blattida #27584 üzenetére

    Hali!

    Még az lenne egy érdekes teszt amikor a Proaktiv védelmeket tesztelnétek. Értem ezalatt, hogy futtatni a megmaradt fájlokat aztán megnézni, hogy még mit fognak meg. :)
    Kaspersky Proaktiv védelme ezt tudja a Súgója szerint:

    A Kaspersky Internet Security nem csak az ismert fenyegetésektől védi meg Önt, de azoktól a legújabbaktól is, amelyekről az adatbázisai nem tartalmaznak semmilyen információt. Ezt a funkciót a kifejezetten erre a célra kifejlesztett, Proaktív védelem nevű összetevő teszi lehetővé.

    A Proaktív védelem megelőző technológiái semlegesítik az új fenyegetéseket, még mielőtt azok kárt tehetnének a számítógépben. A kódokat a Kaspersky Internet Security adatbázisainak bejegyzései alapján elemző reaktív technológiákkal ellentétben a megelőző technológiák a programok által végrehajtott műveletsorok alapján ismerik fel a számítógépen található fenyegetéseket. Ha a tevékenységelemzés során bármiféle gyanú merül fel a műveletsorral kapcsolatban, a Kaspersky Internet Security blokkolja az illető alkalmazás működését.

    A Tevékenységelemzés minden alkalmazást érint, még azokat is, amiket az Alkalmazásfelügyelő összetevő Megbízhatónak minősített. Ezeknél az alkalmazásoknál a Proaktív védelem figyelmeztetéseit letilthatja.

    A Tevékenységelemzéssel ellentétben a Proaktív védelem az alkalmazás tevékenységeire azonnal a megadott sorrendben reagál.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák