Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz blattida #20042 üzenetére

    Hali!

    1. nekem nem azzal van gondom, hogy kell-e proactive vagy nem kell, hogy az jó vagy nem jó
    2. ne teszteljenek kérés nélkül, vagy ha igen, akkor ne "negatív" eredményeket mutogassanak a listában, hanem írják oda, hogy XY AV-ben nincs ilyen védelem, nincs mit tesztelni. Kész.
    3. ha meg majd megkéri őket egy AV gyártó cég, hogy teszteljenek, na akkor már érdekes lesz valóban az eredmény is, hisz nyilván azért teszi, hogy teszteljék a proactive védelmet. Ennek látom értelmét.
    4. nem fogom senkinek sem lecserélni a jogtiszta AV-jét, csak azért másik AV-re, mert az ebben a listában az elején van valahol (nem a pirosban). Ez hétköznapi tapasztalat. Ez a teszt csak ennyire megtévesztő, hogy vérpistike hivatkozik rá. Te és Én meg még sokan, tudjuk helyén kezelni ezt a tesztet, de Én akkor sem fogom azt mondani valakinek, aki G-Data-t használ, hogy hát egy kalap kaki, mert a Matousec teszten a pirosban van, ráadásul még az összes tesztet sem tudták futtatni rajta.

    A legnagyobb hiba amit elkövettem, hogy pár helyre Comodo-t tettem fel, pont azért mert vérpistikéknek sírt a szájuk, hogy hát Matousec teszt. Hiába állítottam be úgy általánosan, nem vagyok én tűzfal aki 2 napig ül egy családnál tanuló üzemmódban, aztán nézem a családtagok netezési szokásait. 2 hétig folyamatosan zargattak telefonon, hogy most mit kérdez, hogy nem megy ez, most nem indul az, stb, stb.

    A Matousec féle listából egy hétköznapi felhasználónak Avira Free + Online Armor Free párost telepítek, ha meg fizetős után érdeklődnek, akkor az Avira SS vagy ESS4 termékeket javaslom, mert ezekkel nincs gond legalább. A kakukktojás a KIS(vagy inkább fakopácstojás, kár hogy záp), bármikor nagyon szívesen javasolnám egy mezei usernek is, hogy vegye meg(mert nem kérdez lépten nyomon emellett remek védelemmel rendelkezik), de képtelenek egy hibátlan kib...szott változatot készíteni! Ez meg így zsákbamacska.

    Fire.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák