Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #16912 üzenetére

    Fire, azt azért kijelenthetjük, hogy az az av a legjobb, amelyik a legtöbb mintát ismeri és/vagy felismeri, valamint el is tudja távolítani, ez tény. Tesztelni pedig csak ismert mintán lehet egzakt módon, mert a heurisztikus felismerés soha nem lesz 100%. Ezért is terjed a virtualizáció és a cloud alapú felismerés és kártevőkezelés.
    A régóta ismert és elismert av-k közül szinte mindegy, melyiket választja a júzer, mert nagyjából ugyanarra képesek védelmi szempontból, ezért maradnak az egyéb jellemzők, melyek alapján dönteni lehet valamelyik mellett, és ezért használnak sokan sokfélét.

    Az már egy másik kérdés, hogy a csicsa és a felszín ne élvezzen prioritást a teljesítménnyel szemben és a természetesen mindig ferdítő, tódító reklámoknak sem kellene gondolkodás nélkül bedőlni.
    A neten keringő és jelen lévő "tesztek" nagy része nem teszt, ezt mindnyájan tudjuk, de a művelt felhasználók jelentős többsége nem.
    Vagyunk páran, akik szélmalomharcot folytatunk, akik próbáljuk felnyitni a szemeket, de ez nagyon lassú folyamat és bukás lesz a vége...

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Aktív témák