Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz simon7012 #15463 üzenetére

    Hali!

    Privátba kérdezte Zerg861, úgyhogy amit neki írtam, azt teszem be ide is... :DDD

    A boot időt megnöveli valamennyire, de nem vészes. Amikor betöltödik akkor meg szinte észrevétlen, kevés eröforrást eszik, stabil, nem akad össze semmivel(nálam legalábbis) régebben a korábbi változatok(a legelső 2009-es széria) az nem szerette a daemon tools-t példul, de ezzel nincs gond.
    Én returnil-t is használok, azzal sem SAS+MBAM-al sem. Jelenleg XP x86 SP3 alatt fut (és a Win7 x64 RTM-ig azon is marad), nem bántotta böngészőket sem IE, FF, jól jönnek le a weblapok(mintha fent sem lenne)
    A Pandám elég nagy gépen fut, tehát ITT észrevétlen(Dual alaplap, 2darab AMD x2 Opteron, 16G ram, persze az x86 miatt csak 3,5 giga látszik)
    Azt hogy egy standard gépen hogy fut(sima egy CPU, 4G ram, stb) azt nem tudom.
    Tesztelni nem tesztelek vele a konfigon.

    Kinézetre nincs változás ahogy látni fogod.

    Az amit a memória használatról írnak a honlapon, az IGAZ, ugyanis induláskor max 60Megára megy fel, de utána jó ha van 5MEGA!!!! eközben ment a winamp, az FF-el bögésztem, MSN, totalcommander, szóval az a "80%-al csökkentettük a memórihasználatot" újítás az tényleg valós...

    Itt full scan közben

    itt tétlen állapotban

    GoodSpeed
    Panda Global Protection 2010

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák