Új hozzászólás Aktív témák

  • RaZroX

    addikt

    válasz csabi94 #25025 üzenetére

    Az E6400 elég gyenge proci de amire neked kell arra elég lesz bőven. Youtube-ot leszámítva... azzal az én E6300-asom küzdött és a két proci között alig van különbség. Q sorozatról nincs tapasztalatom ezt majd a szakik megmondják.

    A Gigabyte lapoddal azt írják megy az OSX, legalábbis a Snow Leopard-dal sikeres a cucc szóval valszeg megy az utána lévőkkel is. Kextet majd lehet kell vadászni 1-2 dologhoz.

    GTX 285-öt próbáld meg szerintem, NVIDIA oldalán még driver is van hozzá Mac-hez szóval valahogy mindenképpen kell mennie, ha nem ad képet akkor a "GraphicsEnabler=Yes"-t próbáld meg majd, de ha mégsem a 9500GT Out Of Box megy.

    Ramból nyilván minél többet tegyél bele és a 4GB ramot azért láttad, hogy fele olyan gyorsan mentek mert Dual Channelben mentek szóval nyugodtan bele teheted meg lesz a rendes sebessége.

    Rendszerből meg szerintem mehet nyugodtan a 10.10 bár láttam olyan videót illetve bejegyzést ahol azt mondták hogy még a 10.9 biztosabb választás egy éles rendszernek. Szóval nem tudom, én Novemberben rakom össze az i3-as Hacklim (jelenleg csak amd-m van szóval vidózozok..) én 10.10-et teszek fel mindenképp.

    [ Szerkesztve ]

    This is the way

Új hozzászólás Aktív témák