Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz nightshadow #19026 üzenetére

    Nézd, értem amit írsz, sőt igazad lehet, de továbbra is tartom, hogy egyik fél nem mond igazat, hogy melyik majd kiderül, szappanopera hatást a TM60 Hz-el is el lehet érni egy fekete kép beillesztésével (interpolációval). Az MCI-nek nagyon nem hiszek, ez kb olyan mint a csilliárd az 1-hez kontraszt. Addig amíg nincs határozott, alátámasztott érv valamelyik mellett, addig, nem eldöntőtt. Én nem azt mondom, hogy 50Hz-es hanem azt, hogy nem feltétlenül 100Hz-es, azért, mert nincs bizonyítva. Ha 100Hz-es akkor miért 300 a "motion resolution"? Ha 50Hz-es akkor miért 400Hz az MCI?
    Az ügyfélszolgálatokat meg a "szakértőket" hagyjuk, 10-ből 9 sajnos csak azt mondja amit a könyvből tanítottak és a gyakorlati tapasztalatnak nem hisznek, tisztelet a kivételnek.

    Ami viszont ellene szól, az ez:
    "Don’t be fooled by the fact that the 42LM620 features several [TruMotion] motion interpolation modes: the panel isn’t capable of any higher level of motion clarity, so enabling this option will only give films a “soap opera effect”, and do nothing to improve motion clarity with high motion video content (such as TV sports)."
    Ez annyit tesz, hogy senkit se zavarjon meg a TM jelenléte, semmilyen magasabb színtű mozgásérzékenységet nem engedélyez, filmek esetében szappanopera hatást kelt és semmit nem javít pl sportközvetítéseknél.
    Kiváncsi leszek, hogy ennek mi lesz az eredménye.

    [ Szerkesztve ]

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Aktív témák